![]() |
#561 |
Reputacja: 10
|
![]() ![]() Rodzina Play Dziewczyna z kcykami Sue Dziewczynka na rękach Sue Ellen Chłopak Jason Dziewczyna w różowym Abby
|
![]() |
#562 |
|
![]()
dzieki pokoleniom zaczelam na nowo odkrywac radosc gry w the sims3
![]() no to lecimy.... (uwaga, zasypuje fotkami) Zwięzły opis: Sara Cykoria (dźwięczne nazwisko z dwójki ![]() ![]() Kornel świetnie gotuje, rozwija też umiejętności logiki i wędkarstwa.. Pracuje w restauracji korsykańskiej (tej na rogu) i ma cichy romans ze swoją szefową. ;p ![]() Sara jest kreatywną simką: rzeźbi, maluje obrazy i pisze książki (skończone: "Od żołądka do serca", "Skąd się biorę dzieci?" nieukończone: "Sara i jej głupotki" ![]() ![]() Z życia: Po kilku dniach Kornel postanowił wyciągnąć pudełko z pierścionek, wcześniej ugotował Sarze rybę z frytkami (ulubione danie) a po zmywaniu oświadczył się XD Stąd też wzięła się książka 'Od żołądka do serca' ![]() ![]() Zorganizowali mini ślub nie zapraszając przyjaciół, ale gazeta i tak napisała, że wartość ich wesela przekracza sześć zer ![]() ![]() Zaraz po złożeniu przysięgi wyjechali do Francji ![]() ![]() Zmęczeni zwiedzaniem spędzili ze sobą twórczą noc ![]() ![]() ![]() Po powrocie z wakacji Sara ukończyła swój dotychczasowo najlepszy obraz, ale chyba po locie w samolocie złapała ją niestrawność (oj kochana, żebyś ty wiedziała co cię wtedy czeka...) ![]() Chyba każdy wiedział, jak te nudności miały mieć finał. ![]() ![]() Spanikowany tatusiek w dzień porodu żonki ![]() ![]() Urodziły się bliźniaczki: Kamila i Karina ![]() ![]() Na koniec wyrośnięte moje bliźniaczki, uwielbiam je ![]() ![]() (Karina: włosy po Sarze, oczy po Kornelu. Kamila: włosy po Kornelu, oczy po Sarze) Ostatnio edytowane przez muffindance : 20.06.2011 - 19:20 |
![]() |
![]() |
![]() |
#563 | |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
![]() Świetną masz rodzinkę muffin. Sara świetnie wygląda w tym kolorze, a Kornel ma zabójczą minę na drugiej fotce : D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#564 |
|
![]()
C.D Rodziny Sobotka i Bohen.
Ksenia i mała Maja jadą do dziadka ( nie prawdziwego, ojczyma kseni) ![]() Mała , oraz jej mamusia rozmawiają z dziadkiem. ![]() No i w końcu moja perełka stała się dużą dziewczynką ![]() W tym czasie zmarł prawdziwy ojciec Kseni , a niedługo po nim mąż Patrycji i ojczym Kseni Carl[*] Jakiś czas potem uczucie między Shazą a Marcinem zaczęło znowu mocno kipić, w domu było dużo miejsca z powodu wyprowadzki państwa Bohen i śmierci Carla więc Shaza wprowadziła się do Patrycji i jej synka. ![]() śmierć Carla ![]() ![]() C.D.N |
![]() |
![]() |
![]() |
#565 |
|
![]()
ciąg dalszy życia rodziny Steel
![]() Sara i Kornel postanowili zaadoptować dziecko, chłopczyk nazywa się Marcin. :> ![]() Raz chciał spłatać psikusa, ale ojciec go nakrył - na szczęście nie dał mu szlabanu ![]() ![]() Sara za to pomogła mu odrabiać lekcje. ![]() W tym czasie bliźniaczki mocno zaprzyjaźniły się ze swoim "lalkami", ten pomarańczowy to Przytulak, a jasny Orzeszek. ![]() Czasem tak bywa, że w domu psuja się różne sprzęty, ale żeby tak od razu śmietnik i zlew? ![]() ![]() Zbliżały się urodziny Kornela, z tej okazji Sara postawiła wyrzeźbić go w lodzie (planuję jeszcze wyrzeźbić Sarę, po ich śmierci ustawię rzeźby przy nagrobkach XDDD) ![]() Sara poświęcała mało czasu swoim córkom, tak bardzo pochłonęło ja rzeźbienie lodowego Kornela. Od tamtego czasu spędza z bliźniaczkami więcej czasu (to moja ulubiona fotka! ♥) ![]() No i stało się... Sara zmieniła grupę wiekową i stała się dorosła... :c Urządziłam jej małe przyjęcie urodzinowe. ![]() Kornel niedługo do niej dołączy (za jeden simowy dzień), bliźniaczkowe urodziny też się zbliżają (4 simowe dni) a Marcin chce iść do akademii sportowej. :> |
![]() |
![]() |
![]() |
#566 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#567 |
|
![]()
siema, elo melo, cześć i czołem, pytacie skąd się wziąłem! a może i nie pytacie no ale doooobra.
a więc koniec mojej wielopokoleniowej rodzinki przez ts3 pokolenia, które zepsuło mi stare zapisy :c no i tym oto sposobem powstała nowa rodzinka! Coś mnie wzięło na imimona znanych osób (oprócz tego głupiego facia :c ) więc nie wnikajcie! no i rodzinka nie jest jakaś tam mega piękna i fajna, zrobiłam ją żeby zobaczyć co i jak w pokoleniach i uznałam, że już mi się nowej nie chce tworzyć i gram tą. Ahhh, alez piękny wstęp! No, a dzisiaj tylko przedstawię członków rodziny, a już jutro relacje ze ślubu! (chyba!) A więc na pierwszy ogień idzie głuuupi głupi głupi Dereck! ![]() Nie lubię go bo nie wiem. Nie potrzebny mi do szczęścia. Jest tylko do robienia dzieci! A jak już ich narobi to go zabiję, młahahahahhahah! Zresztą zdradza swoją przyszłą żonę z facetem i w ogóle jest brzydki i nie fajny i śmierdzi :c a jego wieczór kawalerski okazał się lipą, bo wszyscy widzieli jak się przelizał z jakimś gostkiem (który wcześniej pocałował się z innym facetem, bo Dereck mu kazał) a potem jakąś babką. Jest tak głupi że nawet nie pamiętam jego nazwiska, o! ![]() A o to Kathy Terry (tak, tak, Kathy Beth Terry z teledysku Katy Perry! podobna nie?) którą jakoś tak kocham ![]() ![]() Bądź co bądź po zaręczynach jej facio (Dereck ![]() ![]() ![]() A o to i Rebbeca (tak, tak, Black i jej frajdej, joł ziom!). Nie mam innego zdjęcia bo po zaadoptowaniu i zmienienia jej fryzury i ubrania wysłałam ją do szkoły z internatem, młahahha. I nie, nie ma takich włosów, ale po zrobieniu print skrina w simsach zawsze mam potem taki dziwny kolor zdjęcia które zrobiłam ![]() No i Kathy ją wysłała i nie mogła znieść tej pustki w domu i zaadoptowała kolejne, tym razem młodsze dziecko! (a tamto jeszcze sie nie urodziło w jej brzuchu!) ![]() ![]() I to moja Miley (cajrus, cyrus i jak tam kto chce) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i nastał ten długo wyczekiwany dzień! (dwa lub trzy simowe dni, fak yeah!) Ale to nie jest niemowlę jak każde inne i dla tego dałam jego focię. A wiecie czemu? Bo to Dżastin! (Bieber, Biber, Biebs, itd) Póki co lezy i czeka aż będzie mógł zacząć śpiewać, a Kathy go wtedy wyśle do szkoły wojskowej ![]() ************************************************** DOBRA, SKOŃCZYŁAM! brawo dla tych, którzy to przeczytali w całości ![]() imiona nie oznaczają, że zrobię z nich odpowiedniki tych gwiazd, tak mnie jakoś naszło. myślicie że skrzywdziłabym moją Majlej? :c (sorrka dla fanów tka w ogóle, hłehłe!) no i czekajcie do jutra, wiem że nie możecie już się doczekać. i jeszcze raz brawa dla tych którzy wytrwali i dzielnie wsyzstko przeczytali ![]() DOBRANOC! |
![]() |
![]() |
![]() |
#568 |
|
![]()
No to chcę piwko
![]() Heh fajna rodzinka, trzeba było facia nazwac Dżastin a maluszka Dereck ![]() Czekam na ich perypetie ![]()
![]() |
#569 |
Reputacja: 16
|
![]()
omg...
kocham to! xDDD |
![]() |
![]() |
![]() |
#570 |