![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
ciąg dalszy życia rodziny Steel
![]() Sara i Kornel postanowili zaadoptować dziecko, chłopczyk nazywa się Marcin. :> ![]() Raz chciał spłatać psikusa, ale ojciec go nakrył - na szczęście nie dał mu szlabanu ![]() ![]() Sara za to pomogła mu odrabiać lekcje. ![]() W tym czasie bliźniaczki mocno zaprzyjaźniły się ze swoim "lalkami", ten pomarańczowy to Przytulak, a jasny Orzeszek. ![]() Czasem tak bywa, że w domu psuja się różne sprzęty, ale żeby tak od razu śmietnik i zlew? ![]() ![]() Zbliżały się urodziny Kornela, z tej okazji Sara postawiła wyrzeźbić go w lodzie (planuję jeszcze wyrzeźbić Sarę, po ich śmierci ustawię rzeźby przy nagrobkach XDDD) ![]() Sara poświęcała mało czasu swoim córkom, tak bardzo pochłonęło ja rzeźbienie lodowego Kornela. Od tamtego czasu spędza z bliźniaczkami więcej czasu (to moja ulubiona fotka! ♥) ![]() No i stało się... Sara zmieniła grupę wiekową i stała się dorosła... :c Urządziłam jej małe przyjęcie urodzinowe. ![]() Kornel niedługo do niej dołączy (za jeden simowy dzień), bliźniaczkowe urodziny też się zbliżają (4 simowe dni) a Marcin chce iść do akademii sportowej. :> |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości) | |
|
|