![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dziękuję wszystkim za pozytywne komentarze
![]() Agrafia, mebelki do sypialni pochodzą z simcredible ![]() Trykuu, Shannon - domek dam do pobrania najpóźniej jutro - kończę już go robić od początku, tak więc musicie uzbroić się jeszcze chwilę w cierpliwość ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
aj ta strona jakimś cudem nie działa ;/ ;(
|
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Wiesz,że lubie twoje cudeńka??? Domkiem gram naookrągło,więc mogłabym prosic także o wrzucenie mieszkanka do pobrania bo jest cudowny! Ten fiolet...kocham fiolet.!
|
![]() |
#15 |
Reputacja: 11
|
![]()
Kolejna Twoja praca, która mi się podoba
![]() Tradycyjnie dużo ozdób i różnych rzeczy, także na podłodze sprawia wrażenie prawdziwego mieszkania z umiarkowanym codziennym nieładem. Najbardziej spodobał mi się salon i sypialnia - świetne mebelki ![]()
![]() |
#16 |
|
![]()
Bardzo ładnie zaaranżowane wnętrza. Świetne meble, przemyślane dekoracje. Umeblowałaś to mieszkanie bardzo prawdziwie. Widać, że masz duży talent do projektowania wnętrz.
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]()
Mieszkanie jest cudowne! Rzeczywiście wygląda bardzo prawdziwie, nie mam nic do zarzucenia, jest po prostu idealne
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]()
Bardzo ładne mieszkanko. Trzymałaś się założeń do końca (purpurowa barwa dominuje). Nawet w łazience wykorzystałaś purpurowe fugi
![]() Bardzo podoba mi się przedpokój, kuchnia i salon - ta tapera jest prześliczna. Połączenie fioletu z beżem jest bardzo udane, w przeciwieństwie do seledynu, co trochę się gryzie, ale jednak wygląda dość nowatorsko. Mnie przypadł do gustu ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|