![]() |
#11 |
Reputacja: 26
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Łał normalnie wszystko jest tak realistycznie musiałaś się napracować .. he te szare bloczki są wspaniałe pod wrażeniem jestem
![]() duże ode mnie 10 możesz zbudować teraz nowoczesną kamienice i bloczki/ ![]() |
![]() |
#13 |
Reputacja: 10
|
![]()
Niesamowite! To jest tak realne, że nawet nie wygląda jak gra...
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]()
Jak na domki simów, które zwykle wyglądają jak w Ameryce, czy coś- to jest niesamowite! Te realia ^^
Klatki schodowe, skrzynki, parkingi i place zabaw. Daj to do pobrania, plis ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]()
Genialne! Całkowicie oddałaś urok tamtych lat. Mieszkanie wygląda bogato, przypomina mi miejsce, gdzie mieszkał Piotruś z "Kogel-Mogel"
![]() 10/10 - mistrzostwo! |
![]() |
![]() |
#16 |
Reputacja: 11
|
![]()
Anastazja, Bluszczyk, Einarr, Gio, Chatoyant, Saheli019, suomii, Master of Disaster, Agrafia, słonko, Kloa, arancie, dziękuję Wam ślicznie za komentarze
![]() Oficjalnie nie bardzo mogę dać parcelę do pobrania z powodu dużej ilości nieredystrybucyjnych dodatków, mimo to proszę mi dać znać na PW a zobaczę co da się zrobić ![]() @suomii Osiedle działa jak apartament z PZ ale po usunięciu wszystkich kul będzie jak zwykła parcela, po dołożeniu pokoi mieszkanie może zmieścić dowolną liczbę simów. Pozdrawiam
![]() |
#17 |
|
![]()
Bardzo wiernie odwzorowałaś klimat tamtych czasów. Bloki wyglądają tak realistycznie i nawet garaże są. We wnętrzach również zadbałaś o wszystkie detale: odpowiednie wzory na tkaninach, kolory, meble (wersalka!
![]() ![]() Podsumowując - fantastyczny projekt. ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]()
Dziękuję
![]() Racja, piec bardziej pasuje do starej kamienicy a może i dworu. Pamiętam, że do Dwójki był prostokątny piec kaflowy ale do Trójki takiego nie znalazłam, gdybym umiała zrobiłabym sama.
![]() |
#19 |
|
![]()
Ten projekt jest po prostu genialny. Bardzo mi się podoba. Super odwzorowałaś PRLowskie mieszkania.
Wiele mi się podoba: te zardzewiała huśtawki, odrapana farba na klatce schodowej, piec kaflowy, wersalka z ceglastej, chropowatej tkaniny - miało się taką ![]() ![]() Poza konkursem: masz moda na otwierania okien, czy są to specjalne okna, które można otwierać? Wolałabym to pierwsze, by nie musieć ściągać tylu rodzajów okien. |
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]()
Searle - dziękuję
![]() Jeśli chodzi o okna to jest to należą do kompletu Tilt and Turn i Casement Window z TSR by madaya74, nie można ich otwierać, nie mam też moda na otwieranie bo staram się mieć jak najmniej modów.
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|