![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
graczykmalik, rath
Dziękuję za komentarze! ![]() czy ktoś jeszcze skomentuje? |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Powiem domek super Ci wyszedł nie będę się rozpisywać co mi się nie podoba, ponieważ nie mam się prawie niczego doczepić, ale wiesz zawsze musi być to "ale" nie podoba mi się zbyt dużo ilość obiektów z internetu. Ale dobrze zagospodarowałaś to mieszkanie. Podsumowując mieszkanie świetne. Cała ocena 10/10.
__________ Pozdrawiam |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
megasimolxd,
Dzięki za opinię wiem, ze troche duzo dodatków ale tak jakoś wyszło ![]() |
![]() |
#25 |
Reputacja: 10
|
![]()
http://img837.imageshack.us/img837/6...enshot182a.jpg
Skąd te kanapy czy co ot tam jest ? A ogólnie - super ! |
![]() |
![]() |
#26 |
|
![]()
Czerwony i czarny bardzo do siebie pasują
![]() Mieszkanie świetne, niby modern, ale surowo nie jest. 10/10 - jak najbardziej ![]()
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Mari777, arancie
dzięki za opinie ![]() kanapy są z simspossible.net |
![]() |
#28 |
|
![]()
Spośród Twoich projektów, ten podoba mi się najbardziej. Jak wspomniałeś aranżacje oparłeś na czterech kolorach i choć ta paleta barw nie jest zbyt oryginalna, to duży plus dla Ciebie za dokładne przemyślenie projektu.
Użyłeś bardzo ładnych mebli. Najbardziej efektownie wygląda pomieszczenie stanowiące połączenie kuchni, jadalni i salonu. Jest tu bardzo nowocześnie, ale jednocześnie przytulnie i panuje miła atmosfera. ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Szczerze mówiąc raczej nie podobają mi się domy i mieszkania, w których autorzy wykorzystują właśnie te trzy kolory. Zazwyczaj wnętrza są zbyt szare, bez polotu. W tym przypadku jest jednak inaczej. Czerwone akcenty, chodź jest ich mało, wg mnie jakby rozjaśniają wnętrza, ożywiają je. Gdzieniegdzie jest odrobinę pusto, jednak myślę, że z czasem Twoje wnętrza będą coraz lepsze i takich pustych miejsc będzie coraz mniej. Trochę szkoda, że nie pokazałeś tych pozostałych dwóch pomieszczeń bo jestem ciekaw jakbyś je urządził. Taras wyszedł Ci świetnie. Ogółem praca bardzo na plus.
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
|
![]()
Bardzo mi się podoba, zwłaszcza salon
![]() 10/10 Nie mam się do czego przyczepić, podoba mi się. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|