![]() |
#41 |
Reputacja: 11
|
![]() Oooo, Mileena
![]() Świetnie czytało mi się scenę między szamotaniną Mileeny i Kitany, wręcz mogłam ją sobie wyobrazić, a przez chwilę nawet widziałam prawdziwą walkę, jak w grze xD Bardzo mi się podoba jej motyw w tym FS, strasznie mnie ciekawi, jak rozwiniesz ten wątek. Chemia między Sub Zero a Kitaną jest niesamowita, daje się ją wyczuć podczas czytania. Te spojrzenia, dreszcze przy dotyku... Drugi odcinek i już jej życie ratuje! ![]() ![]() Zaczyna się powoli rozkręcać, było trochę akcji i ciekawych motywów. Chciałabym poznać tego opętanego Hanzo. No i mocno intryguje mnie ten eliksir wskrzeszenia... Weny życzę! I czekam na dalszy ciąg ![]() edit: czerwonowłosa - dobrze napisałaś! ;d Ostatnio edytowane przez Malin : 07.02.2013 - 14:12 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Reputacja: 12
|
![]()
Nie mam weny na komentowanie, ale spróbuję napisać coś z sensem.
Zacznę może od Mileeny, która jest bardzo ciekawą postacią. Ciekawi mnie dlaczego chciała coś zrobić Kitanie. Co do Sub Zera i Kitany. Czuję, że będzie romansik. Bardzo pasują do siebie. Do tego Sub ją uratował. I dobrze napisałaś czerwonowłosa. e. zadowolisz się takim krótkim komentarzem (bez skojarzeń) ?
![]() Ostatnio edytowane przez Laselight : 07.02.2013 - 17:28 |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Reputacja: 12
|
![]()
Ostatnio fotostory bardzo ożywa
![]() Widzę, że akcja się rozkręca ^.^ We wcześniejszym komentarzu chodziło mi o maskę Mileeny :3 Bardzo mnie ona zaciekawiła, ona i jej uzębienie ![]() W pewnym momencie czytało mi się bardzo przyjemnie, a rzadko takie momenty mi się zdarzają ![]() ![]() Aha, ja jakoś nie za bardzo widzę Kitany i Sub Zero :/
Ostatnio edytowane przez Cytryśnia : 07.02.2013 - 19:53 |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Reputacja: 10
|
![]()
Coraz bardziej mi sie podoba ta opowieść. Cieszę się, że tu zajrzałam.
![]() Kitana pięknie się uczy pod okiem Sub Zero. Widzę, że iskrzy miedzy nimi. Nie wiem czy to najlepsza partia dla księżniczki, w końcu to tylko wojownik i jeszcze nie wiadomo, czy on pochodzi ze szlacheckiego rodu. Może być mały mezaliansik. ![]() Całe szczęście był na miejscu w tak niebezpiecznej sytuacji i Kitanę uratował. Nie wiem do końca czy zabił jej agresorkę, czy tylko na chwilę zamroził. Oby już z nią skończył. Nie podoba mi się ta cala Mileena i nie mowie o jej kontrowersyjnej urodzie. ![]() Zdjęć nie jest za dużo, mogę powiedzieć, że dla mnie za mało, są świetne, bardzo podoba mi się ta kolorystyka. Szczególnie fiolety Mileeny i odcienie niebieskiego a właściwie turkusu na zdjęciach gdy wojownicy są w mundurach ( to chyba są ich oficjalne mundury ![]() Czekam na nową część. ![]() ![]()
![]() |
#45 | ||||||||||||
|
![]() Cytat:
![]() ![]() a co do losów Mileeny z FS, to możesz być spokojna, do końca pozostanie sobą ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() co do ratowania życia... chciałam coś napisać, ale się powstrzymam, bo w następnym odcinku wyniknie z tego całkiem ciekawa sytuacja ![]() a co do zamrażania, to powinnaś się cieszyć, że Sub nie zabił Mileeny xDD Cytat:
![]() no ale za niedługo wszystko stanie się jasne :> bałam się trochę, że ktoś odgadnie po tym odcinku, któż to jest, więc jeśli ktoś odgadnie, to niech zostawi to dla siebie proszę! ![]() a co do eliksiru, to również wyjdzie z tego niezłe zamieszanie, ale to w kolejnych odcinkach :3 cieszę się, bo nie byłam pewna ![]() Cytat:
Cytat:
![]() no pewnie, wystarczy :3 tez to zauważyłam xD Cytat:
![]() Cytat:
![]() komentarz nie musi być długi, ale fajnie jest go dostać, bo wtedy wiem, że ktoś czyta ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mileena będzie bardzo mieszać, więc póki co musi być ![]() Cytat:
![]() cieszę się, że zdjęć nie za dużo i kolorystyka odpowiednia, chociaz do końca zadowolona nie jestem, bo photobucket trochę psuje mi kolory na fotach ![]() kolejna część już niedługo, dziękuję i również pozdrawiam ![]() śliczne dzięki dziewczyny za komenty ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
|
![]()
Widzę, że nie tylko ja nie mam weny na komentarze, ale postaram się coś napisać.
![]() Mileena ma śliczne ząbki ![]() Wyczuwam chemie pomiędzy Kitana, a Sub Zero. Ciekawe jak wygląda wybawca Kitany bez maski. Coraz bardziej ciekawi mnie to FS. Fotki są świetne. Czekam na kolejny odcinek i również życzę weny. ![]()
Ostatnio edytowane przez Desire : 07.02.2013 - 19:45 |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Skąd wiesz
![]() Czerwonowłosa - dobrze napisałaś. Jeśli chodzi o odcinek to coś zaczyna się dziać... Najbardziej uderzyło mnie to: Albo odwróciła się, albo spojrzała za siebie ![]() ![]() Sub Zero bohaterem... Od początku węszyłam jakiś romansik między nim a Kitaną. W końcu treningi męsko - damskie bywają niebezpieczne. Mileena też jest ciekawą postacią ![]() Ciekawe, czy Hanzo ma coś wspólnego z Ermac'iem ![]() Ciekawi mnie, czy w Twoim FS pojawi się Kano... Spadam, ostatnio jestem nie do życia... :/
![]() |
#48 |
|
![]()
no więc ostrzegam na wstępie, że to nie będzie zbyt rozwinięty komentarz
![]() Zaczęło się coś dziać,a ta ostatnia scena była naprawdę świetna. No i uratował ją ![]() Fajnie się rozwijają te wszystkie relacje między nimi, widzę, że tu i tam zaczynają się intrygi, a to zawsze jest fajne. Oczekuję dalszego rozwijania się relacji, bo wiesz. ^^ Super,super,super ![]() ![]()
![]() |
#49 |
|
![]()
Zapowiada się całkiem nieźle, jestem ciekawa jak dalej będą wyglądały losy Mileeny. Spodobała mi się ta postać.
![]()
![]() |
![]() |
#50 | ||||
|
![]()
no tak, Mileena ogólnie jest śliczna
![]() no chemia jest :3 coś się dziać musi, ale cały czas różowo nie będzie, jak to u mnie zresztą bywa ![]() jesteś pierwszą która zapytała :> odpowiem, że o wyglądzie Suba będziecie się mogli przekonać w czwartym odcinku ![]() dziękuję! :3 bo kiedyś pisałam coś na temat Ermaca w BR ![]() Cytat:
![]() Cytat:
everybody loves Mileena! ![]() już snujesz domysły? ![]() nie wiem szczerze mówiąc, zależy jak pociągnę FS ![]() Cytat:
![]() intrygi zawsze są na czasie xD i wiem, dlaczego oczekujesz dalszego rozwoju relacji, pamiętam! ![]() Cytat:
romans będzie, mogę również zdradzić, że bardzo ognisty, choć słowo "ogień" mi tu kompletnie nie pasuje ![]() odcinek może będzie wieczorem, postaram się wyrobić z fotkami ![]() dziękuję za komentarze dziewczyny ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|