![]() |
#61 |
Reputacja: 39
|
![]()
Cóż mogę powiedzieć? Ah tak, wygląda jak Slash
![]() ![]() PS ciekawi mnie jak robisz takie powieki (wybacz, że tak bez pytania wypożyczam fotki). to jakiś skin czy suwak?
![]() |
#62 |
Reputacja: 11
|
![]()
Różnorodne opinię
![]() Mlecyk - Spoko, nie ma problemu ![]() ![]() A teraz chciałbym wam przedstawić moją nową simkę. Ma na imię Sophia, początkująca studentka Sztuk Pięknych. Z początku chciałem zachować jej androgeniczny wygląd, jednak później, gdy spojrzałem na wszystkie ubrania, które dla niej ściągnąłem postanowiłem lekko ją zmienić, jednak wciąż pozostawić tą "nutkę" dziwactwa :-) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Postawiłem na motyw flagi, dosyć oklepany, ale myślę, że pasuje idealnie :-) (Przepraszam za maxisowe spodnie, pobrałem ze 3 pary, gdzie żadna, ale to ŻADNA nie chciała mi się załadować, eh.. :/). Oceniajcie co chcecie - 'stylówy', włosy, buźke, zdjęcia. Endżoy! :-) EDIT: Ah, przypomniało mi się, chciałbym was wszystkich zaprosić na mojego tumblra związanego z Simami :-) Klik, klik! ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Reputacja: 10
|
![]()
Piękna! Ale nie, że piękna piękna, bo jestem zwolenniczką klasycznej urody, ale ona jest bardzo ładna, na swój dziwny sposób. Fajny kolor oczu.
![]()
#64 |
Reputacja: 39
|
![]()
Zacna simka, milordzie. Podoba mi się jej nos, jest taki nietypowy, poza tym ma ładne oczy i usta. Ale, na mój gust, ma za szeroki podbródek. I, człowieku, zrób jej jakiś biust!
![]() A te spodenki to jedne z maxisowych, które są niezłe. Jakbyś dał im jakiś dżinsowy pattern nikt by się nawet nie domyślił, że to maxis/ea.
#65 |
|
![]()
Niezwykła simka.
Ma piękne usta i nos, oczy trochę mniej mi się podobają, ponieważ lekko "opadają", ale zapewne taki miał być efekt. Generalnie simka jest jedyna w swoim rodzaju, zachwyca i odrzuca zarazem, jest w niej coś niepokojącego. Nie ma innej opcji: 10. |
![]() |
![]() |
#66 |
|
![]()
Zdecydowanie na pierwszym zdjęciu podoba mi się najbardziej. Ma śliczne nos, usta i oczy. Ma brzydką fryzurę i zbyt ogromną brodę. Niestety na 3. Zdjęciu wygląda jakby przed chwilą zwymiotowała.
5/10 |
![]() |
![]() |
#67 |
|
![]()
Kamil ma świetne usta i fryzurę. Za to ciekawi mnie, a zarazem niepokoi, to coś, to to pomarańczowe. Wygląda co najmniej dziwacznie.
![]() Sophia - ach, mam słabość do tego imienia! Uwielbiam srebrne włosy i grzywki - bardzo na plus. Trochę przesadziłeś z tą szczeną, a dolna warga to już koszmarek... ![]() PS. Czemu ciągle marudzisz, że Ci rzęsy nie działają, skoro działąją? :o |
![]() |
![]() |
#68 |
|
![]()
Simka totalnie przerysowana (mam na myśli twarz), aż trochę śmieszna jak zresztą większość Twoich simów, a mimo to podoba mi się.
![]() Każdy Twój sim/simka to nienaturalnie wyglądający model, ale widać, że świadomie kreujesz takie postaci i szukasz inności. W każdej prezentacji jest coś artystycznego. ![]() Jeszcze co do Sophie - najlepsze 3 zdjęcie. Bardzo pasuje do niej ta stylizacja. |
![]() |
![]() |
#69 |
|
![]()
Z góry mówię, że dolna warga jest za wielka (na szczęście pasuje kształtem do górnej), nawet jak na tak oryginalną simkę. Poza tym jest świetna. Uwielbiam w twoich simach to, ze są takie przerysowane, ale jednocześnie każdy ich szczegół jest przemyślany i dobrze wykonany. Tylko pogratulować takiego podejścia do tworzenia, bo mnie takie simy nie wychodzą.
![]() ![]() Mogłabym wiedzieć, co to za skin? I soczewki? ![]() PS. Dodałam cię do obserwowanych ^^
#70 |
|
![]()
Oryginalna na pewno - jak wszystkie Twoje simy.
![]() Ale ta szczęka jest nie teges, naprawdę, zbyt przesadzona. Nie pasują mi też brwi, zbyt grube jak na mój gust. Za to simka ma ładny kolor oczu i usta, a na ostatniej fotce wyszła świetnie. ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|