![]() |
#41 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Ona miała wyglądać jak panna lekkich obyczajów? Bo taki efekt imo uzyskałaś
![]() 7/10 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Reputacja: 10
|
![]()
Najbardziej z Twoich simów podoba mi się Melanie. Jest najgustowniej wystylizowana.
![]() ![]() Co do dwójki ostatnich simów... Sim jest ogólnie ładny, ale nie pasuje mu ten zbyt wyregulowany kształt brwi. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
|
![]()
Najbardziej podoba mi się jej fryzura, sama posiadam ją w grze
![]() Ma bardzo mocny makijaż oczu, ale skoro to efekt zamierzony to cóż. Podobają mi się jej tęczówki, nie są naturalne, ale takie... magiczne. Hipnotyzują! No i strój bym zmieniła... 6/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Reputacja: 11
|
![]()
Widać, że Emma to siostra Kevina
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Emma jest ładna, ale moim zdaniem pasowałby do niej raczej delikatny makijaż
![]() Nie podoba mi się szminka, której użyłaś (to przez ten efekt widocznych zębów). A co do stroju, nie wiem, czy to bluzka, czy kiecka, ale przez ten dekolt jestem na nie. Za to ma ładną fryzurę ![]()
![]() |
![]() |
#46 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]() Spoiler: pokaż Witam po długiej przerwie! Przez pewien czas nie miałam komputera i nie mogłam grać. ![]() ![]() ![]() Przy okazji, to przerobiłam mojego tumblra na simblra, zapraszam. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Diana : 15.04.2014 - 20:58 |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
|
![]()
łoł, jakość zdjęć uległa znacznej poprawie. Nie wiem czy to kwestia nowego sprzętu, czy obróbki, ale zdjęcia są naprawdę ładne. Moim faworytem jest ostatnie, świetne kolory i ten klimat. :3 Co do samej simki, to jest ładna, ale nie perfekcyjna. Przede wszystkim wygląda trochę za chudo na twarzy, no i ten róż nieco za mocny. ;p Co do ust to powinny być trochę wyżej. Włosy, nos, oczy i stylizacja mi się podobają. Ogólnie miałaś fajny pomysł na zdjęcia, chociaż nad simką można by było jeszcze popracować.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
|
![]()
Katherina jest śliczna, podobają mi się jej oczy i usta. Wygląda naprawdę jak prawdziwa arystokratka
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
|
![]()
No, no! Coz to za sesja
![]() ![]() Co do samej simki jest swietna, bardzo fajna fryzura+kolor. Bardzo blada cera+ przesadzony roz do policzkow, o tak! I te krwiste usta ![]() Niespodziewalam sie tego u Ciebie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Reputacja: 25
|
![]()
Guten Tag, Katerina!
Szczerze powiedziawszy wyobrażałem ją sobie całkiem inaczej, jako taką potężną babę z niemiecką urodą. Ale jest dość ładna, aczkolwiek według mnie trochę żałobnie ubrana. I wydaje mi się, że jest zbyt szczupła jak na dziewczynę "z bronią" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|