![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Jest dobrze
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Nie jest źle klimat iście babciny. Meble. kwieciste kanapy. Tylko jakoś tak mało realnie, jak sobie myślę o babcinym domku to pierwsze co mi się ukazuje pod powiekami to jadalnia z dużym stołem, pamiętającym jeszcze rodziców rodziców obecnych stołujących a tu taki kurdupel pod ściną z dwoma krzesłami (Co się stanie jak się rodzina zwali na łeb w Święta ?). Ogródek mi się nie podoba, co to za przyjemność siedzieć na ławce i słyszeć jak za plecami jedżdżą samochody, może jakiś płoteczek albo co ? I jakieś brzózki, klombiki i ścierzynki, żeby w ogródku też babcinie było ?
|
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Nareszcie jakiś piękny, miły, ciepły i przytulny domek dla dwóch osób. Ogródek w sam raz dla staruszków. Podoba mi się też to, że nie ma tak dużo niepotrzebnych przedmiotów takich jak np. pianino itp. Szachy, książki i TV wystarczy. Moje ocena to 10/10. Podasz linka do ściągnięcia?
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Przytulny,idealny dla staruszków domek. Szkoda,że taki mały ogród. Powinno być więcej kwiatów,drzew...
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Niestety linka nie podam, reinstalkę miałam... No i niestety domek przepadł...
|
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
:/ mogłaś się bardziej postarać. dom jest taki sobie. Bryła jest zdecydowanie za prosta. Ogródek też jest taki... sobie, więc...
z zewnątrz 4,5/10 z wewnątrz 5/10 ocena ogólna: 9,5/20 :/ |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
hmm wiesz ładny jest tylko dlaczego nie ma sypialni ?????????????????????????????????????????????????? ??????????????????????????????????
|
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładny domek.
Taki akruat dla starszych osób. Ocena domek = 8 puktków ogródek = 5 punktów wewnątrz domu = 16 punktów I wychodzi 29/30 punktów pozdrawiam :* Natix |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|