Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 29.04.2006, 09:32   #11
Mgiełka
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Ana01
PS tą pół ściankę na dachu,ściągnęłas czy było w jakimś dodatku??
Kurcze wiesz nie pamiętam. Doszły w Nocnym Życiu, albo we Własnym Biznesie. Wydaje mi się, że w tym pierwszym, ale nie jestem pewna. Jak coś, to niech mnie ktoś poprawi.

Dzięki za ocenki. Myślałam już, że nikt nie postawi mi bardziej pozytywnej niż te na początku. :grin:

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 29.04.2006, 09:50   #12
Pawlq
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Mgiełka
Kurcze wiesz nie pamiętam. Doszły w Nocnym Życiu, albo we Własnym Biznesie. Wydaje mi się, że w tym pierwszym, ale nie jestem pewna. Jak coś, to niech mnie ktoś poprawi.

Dzięki za ocenki. Myślałam już, że nikt nie postawi mi bardziej pozytywnej niż te na początku. :grin:
A ja pomoge: w Własnym Biznesie.

stare 29.04.2006, 10:59   #13
Anka18
Guest

Question

Mam pytanie do projektantki domu: jak zrobiłaś taki ładny basen?? Tzn. Chcę zapytać jak to wygląda od strony technicznej bo chcę zrobić domek z basenem w kształcie koła albo gwiazdki i wystawić swoją pracę tutaj.

stare 29.04.2006, 11:14   #14
Mgiełka
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Anka18
Mam pytanie do projektantki domu: jak zrobiłaś taki ładny basen?? Tzn. Chcę zapytać jak to wygląda od strony technicznej bo chcę zrobić domek z basenem w kształcie koła albo gwiazdki i wystawić swoją pracę tutaj.
A to zależy czy masz jakiś dodatek. Wiem, że w podstawowej wersji nie da się robić basenów ukośnych. Ta funkcja dochodzi w Nocnym Życiu. Tak to nie wiem, czy się da. Tutaj jest jakiś poradnik, który może Ci się przyda.

stare 29.04.2006, 12:56   #15
Plotkara12
Guest

Domyślnie

Hmm...nie zbyt mi się podoba :/ . Bryła i ten basenik są fajne, ale moim zdaniem wystrój jest kiepski. 5/10

stare 30.04.2006, 07:24   #16
Margierytka
Guest

Domyślnie

Bryła mi podpada pod meksykańskie klimaty... Boska... Ha. Jakbyś to jeszcze urządzila w tropikalnych kolorach i zamiast trawki na zewnątrz dała głazy i piaseczek - miałabyś perełkę...

Bo mnie się lekko gryzą wnętrza z bryłą. Ale jeśli chcesz utrzymać to tak jak jest to daj wykusze na parterze. Będzie lepiej bo front domu, wygląda delikatnie łyso. Natomiast same wnętrza - doskonale, zwłaszcza, ze widzę jedynie ze 2 rekolory.

stare 30.04.2006, 08:53   #17
linkinhay
Guest

Domyślnie

Domek jest rzeczywiście przytulny Fajna bryła, taka nowoczesna... Na zewnatrz podoba mi się wszystko
Wnętrze jest fajnie urządzone, ale jakoś nie pasuje mi do ogólnego wystroju bryły... Udana produkcja

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania