![]() |
#152 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie bardzo rozumiem , dlaczego simka jest ni w pięć ni w dziewięć ?
![]() ![]() Emma jest śliczna . Ma przepiękne , bardzo realistyczne spojrzenie . ![]() Do fryzury , czapki - bardzo ładnie dobrane ubranie ! Wyjątkowo podoba mi się prezentacja . Zdjęcie " w plenerze " , nadaje prezentacji dodatkowej jakości . Dzięki temu można od razu wyobrazić sobie simkę w grze . ![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Reputacja: 11
|
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Guest
|
![]()
Sonia - jest cudowna, a jej największym atutem są przepiękne i głębokie oczy, bez nich wydawałaby sie trochę nijaka. A tak jest subtelna
![]() Charlie - Nie podoba mi się fryzura i oczy. Wyglądają troche nienaturalnie, jak namalowane. Twarz w porządku, ubranie też. Rose - pełna blasku ![]() ![]() ![]() Wielki plus za Murzynkę, jeśli w ogóle się spotyka to rzadko takie ładne. Zielony kolor ubrania bardzo jej pasuje. |
![]() |
#155 |
Reputacja: 10
|
![]()
Twoja kreatywność ciągle mnie zaskakuje !
![]() Znowu piękna prezentacja ! ![]() Sonia - twarz bez zarzutu . Najbardziej podobają mi się jej oczy - piękne i bardzo realistyczne . Charlie - jak dla mnie świetny ! " Kupuję " go w całości . ![]() Rose - wygląda bardzo majestatycznie . Bardzo ładnie prezentuje się w wieczorowej sukni i bieliźnie na ostatnim zdjęciu . |
![]() |
![]() |
#156 |
Guest
|
![]()
Sonia - elegancka i kobieca. urzekły mnie oczy. piękna.
Charlie - nie pasują mi oczy, ale nie jest zły. Rose - ciekawa. śliczne oczy, te srebrne rzęsy są ciekawe. ładna prezentacja. na początku nie pasowała mi fryzura, ale po chwili uznalam, ze jest w porządku. : ) |
![]() |
#157 |
Guest
|
![]()
Rose najładniejsza tylkod niepotrzebnie dałaś jej te coś białego
![]() Sonia ma śliczne oczęta, ale nie lubię tej fryzury, a Charlie taki sobie. |
![]() |
#158 |
Guest
|
![]()
Sonia jest bardzo subtelna i wyrafinowana, Charlie też chłop niczego sobie. Rose ma chyba zbyt dużą górną wargę. Na pierwszym zdjęciu ma spojrzenie diablicy
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Guest
|
![]()
Sonia jes przepiękna ;*
Jak Ty to robisz? ^^ Mam pytanko: skąd bierzesz te cudowne fryzury? ^^" |
![]() |
#160 |
Guest
|
![]()
Sonia -jest piękna, ma ładne rysy twarzy i dobrze dobrany makijaż.10/10
Charlie-Nie podoba mi się, ma ładne rysy twarzy , ale nie podobają mi się oczy, fryzura i uszy ma trochę za duże. 5/10 Rose-cudeńko, chociaż z tymi białymi rzęsami to trochę przeholowałaś ![]() razem : 25/ 30 brawo! :* |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|