![]() |
#232 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witaj!
Ingrid to niezwykle piękna, elegancka simka.Idealny kształt i proporcje twarzy. Jak zawsze cudowna, realistyczna postać ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Guest
|
![]()
Ingrid jest piękna,taka,hm,wyważona
![]() |
![]() |
#234 |
Reputacja: 11
|
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Guest
|
![]()
Massimo - wyglada na milego, raczej spokojnego faceta. Bardzo podobają mi się jego oczy, ma takie przenikliwe spojrzenie
![]() |
![]() |
#236 |
Guest
|
![]()
Rozumiem,iż Massimo miał być Włochem? Jak tak,to udał się znakomicie
![]() Fajne z niego "ciacho",no i ma coś takiego przyciągającego w swoim spojrzeniu... ![]() |
![]() |
#237 |
Guest
|
![]()
Śliczne simy.
Massimo - jest fajny, ma ładne oczka. Nie podoba mi się tylko jego skin, wygląda jakby miał jakiś przeszczep skóry czy coś, jakby twarz i szyja były przyczepione, albo przeszczep skóry na klatce piersiowej, gdzie jeszcze są siniaki i blizny ![]() Gdyby nie to, byłby z niego przystojniaczek ![]() |
![]() |
#238 |
Guest
|
![]()
Ahhh... Jest obrzydliwie podobny do Marquess'a(czy jak to się pisze)
Jest idelny, wprost prześliczny. I jak nie dasz go do pobrania to... Wnoszę wniosek o danie go do pobrania. Okej, 10/10 |
![]() |
#239 |
|
![]()
Oh, te jego włosy na klacie
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
|
![]()
Massimo - imię świetnie dobrane do południowej urody sima .
![]() Bardzo ładnie wykreowałaś twarz . Szczególnie podkreślę odrębność rysów twarzy . Sim całkowicie się różni od wcześniejszych Twoich postaci ! ![]() Świetny skin ! Rozpięta koszula ukazuje atrybuty męskości , do których osobiście mam słabość ! ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|