Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 14.06.2009, 16:25   #11
Levkoni

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi

Cytat:
Napisał Fenty_Fun Zobacz post
ale nie otrzymalam jeszcze odpowiedzi an wszystkie pytania, za pozostale bardzo dziekuje
:**
1.Jak to jest z wiekiem? Wchodząc w temat 'Przedstawiamy naszych simów' <czy jakoś tak> każdy pisze np. młody dorosły, 180 dni. O co w tym dokładnie chodzi?
No jak to jak, po prostu każdy sim przecież ma swój wiek, jest taki pasek wieku jak w TS2 i tam pisze ile zostało do następnej grupy. Jednak w zależności od ustawienia długości życia sima w opcjach gry będzie to wyglądało inaczej. Można wybrać kilka wariantów - 25 dni, 50 dni, 90 dni, 190 dni i 960 dni. To ostatnie jest tzw. epickie.

Do misstwiggy:

1. Nie wiem, czy są kosmici, jeszcze się nie spotkałem, ale podejrzewam, że niestety ich nie ma. Nie widziałem ich ani na zdjęciach, ani na filmikach, ani na żadnych forach.
2. Tak duchy mogą wychodzić z cmentarza. Dwa razy się z tym spotkałem: raz jakiś duch wyjechał samochodem ( ), a raz Kermit Landgraab poszedł sobie w świat
3. To zapewne było jedno z takich jakby zadań specjalnych, że wprowadziłaś się do domu postawionego na starym cmentarzu i masz przegnać duchy. Jeśli każą Ci zadzwonić do agencji to dzwoń. Ja miałem zadanie tego typu, tylko, że dal mnie na dom spadł meteoryt i miałem posprzątać bajzel.
Levkoni jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 20 (0 użytkownik(ów) i 20 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania