![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
U mnie ostatnio pojawiła się seria różnych błędów. Na przykład ojciec zaczął karcić niemowlę (w okienku miał akcję "skarć").
Mam też simkę, która jest w pierwszym dniu ciąży, czyli brzucha jeszcze nie widać. Jej brat (mieszkający oddzielnie) zaprosił ją na imprezę. Przyszła. Z brzuchem jak w ostatnim dniu ciąży i, mało tego, urodziła tam. I jeszcze czasami tak jest, że gdy klikam na jakiś obiekt to wyświetla się menu, aby wybrać czynność do wykonania, ale to menu od razu znika tak, że nie zdążę nawet na nic kliknąć. Muszę wtedy zamykać grę na pasek zadań i jest już wtedy dobrze, ale za jakieś dwie minuty znowu zaczyna mi to znikać. Gdy jest dobrze to jest dobrze, ale jak już złapie fazę na to znikanie menu - nie może przestać. To są tylko przykłady tych błędów, które pamiętam, bo jest ich więcej. I w ogóle po 30-40 minutowej grze zawsze pojawia się "Działanie aplikacji zostało zakłócone. Program zostanie zamknięty." Zawsze po tych 30-40 minutach grania. Ktoś ma jakieś pomysły? Cleaninstaller nic nie pokazuje, chociaż on też coś ostatnio szwankuje, ale to swoją drogą. Pozostaje mi już tylko zainstalowanie gry na nowo? Ostatnio edytowane przez Anique : 18.05.2012 - 09:52 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 49 (0 użytkownik(ów) i 49 gości) | |
|
|