![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
witajcie,
alez budzi ta gra emocje, oj budzi. Przede wszystkim, o ile pamiętam była taka firma jak maxis która wymyśliła the sims. najpierw jako narzędzie dla projektantów wnętrz . a potem ktoś wymyślił żeby wpuścić w takie wnętrze ludzi i zobaczyć jak się będą poruszać. No i potem okazało się że pomysł z ludzikami był strzałem w dziesiątkę. Ci co grali w jedynkę pamiętają pewnie jak simy chodziły po nowym pomieszczeniu i komentowały. To było super! EA połknęła małego maxisa jak wiele innych firm developerskich. Jeśli się pomyliłam to przepraszam. Zawsze wolałam grać niż czytać o grze. EA jest firmą jak każda inna. Chodzi im o zysk. I co w tym dziwnego? Mamy na szczęście wolny kraj i każdy może podejmować decyzję co chce kupić i za ile. Są tacy którym TS4 nie będzie odpowiadać więc jej nie kupią. Ea przez to nie zbiednieje. To co EA napisało o sobie w odpowiedzi na tytuł najgorszej firmy w Ameryce to była gorzka ironia. To potentat któremu nikt nic nie zrobi. A że do pewnego stopnia kieruje się opiniami swoich klientów to pewne. Bez klientów nie mają racji bytu. Ludzi na świecie jest mnóstwo i duża część było jest i będzie klientami EA. A co do tego dlaczego nie ma konkurencji dla the sims. Hm.... to naprawdę ciekawa sprawa.... Może dlatego że jest to gra uważana za grę dla 12 letnich dziewczynek???? Za nudna grę???? Bo ...cytuję "nic sie tam nie dzieje"? Gdy rozmawiam na temat gier komputerowych to 90% graczy to chłopcy, którzy grają w gry w których coś się dzieje. Czyli sie strzelają i mordują....sa jakies misje , cele do osiągnięcia. A w prawdziwej simowej grze cele gracz sam sobie nadaje. I nie można jej "przejść"! Jakie będize TS4 sie zobaczy we wrześniu bodajże? Czy będa baseny czy nie, czy będzie 14 okien czy nie tak i tak mnóstwo ludzi kupi tę gre i bedzie się nią świetnie bawiło. Ja jestem optymistką i mam dobre odczucia co do tej odsłony.
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|