Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 4 > The Sims 4: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 01.06.2014, 15:19   #11
kavoweciastko

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Caesum - niee, nie chodzi mi to aby ludzie nie narzekali bo i tak EA sie nie zmieni. Powiem tak - EA zalezy na kasie. Nie widza tego co chca gracze, co jest bardzi przykre. Na szczescie jest tez wiele innych firm oprocz EA, szkoda tylko ze the sims to seria od EA :p mozna tego zalowac, ze nie zostala ona wymyslona przez inna firme. Nie mam nic przeciwko by kazdy wyrazzal swoja opinie, czy siedzial cicho w kacie, bron Boze. Ale nie oszukujmy sie - niezaleznie od tego co bysmy pisali to pewnie EA bedzie mialo to gdzies. Znaczy.. Cos tam moze i zrobi w tym kierunku, ale bardzo malo. Zgodze sie z faktem, ze po tylu latach moznaby oczekiwac czegos lepszego, ale nic nie poradzimy na to ze niemal przy kazdej nowej odslonie simsow ekipa tworzaca gre sie zmienia, przez co zmienia totalnie gra, jej grafika jak i to co sama gra nam da, jak ta rozgrywka bedzie wygladac.

Mlecyk - to tez bralam pod uwage. Nie zdziwie sie jesli porownaja sprzedaz ts3 i ts4 i okaze sie ze ts4 jest klapa ze wzgledu na to ze zostala sprzedana w mniejszej ilosci egzemplarzy. Jednak mysle, ze i tak malo by zmienili. Czegos pewnie sie naucza z tego, ale raczej malo, moim zdaniem rzecz jasna. Jak to bylo wspomniane - EA twierdzi ze cos zmieni jak nikt nie kupi gry. Tylko musialby sie stac cud by jej NIKT nie kupil. Zawsze ktos sie znajdzie komu sie cos w niej spodoba i ja kupi. W tym tez tkwi problem.
A tak przy okazji - czemu od razu wszyscy mowia o 200zl ? Podstawka koszuje przeciez chyba 150 zl jesli nie mniej, ale nie pamietam juz. Xd wiem, 50 zl to pewnie i tak nie wiele mniej i nadal byscie jej nie kupili, ale jednak nie warto patrzec na drozsze edycje. Ja np. mam edycje kolekcjonerska ts3 i np. tego pendriva nigdy nie uzywalam.. Nooo, moze raz tylko. :d wiec to malo oplacalne, chyba ze cos innego jest jeszcze w paczce co nas interesuje.

Irbis - owszem, te formowanie cial jest znakomite. Brakowalo mi tego. Jest o wiele lepsze niz w TS3.

Przepraszam za wszelkie błedy, czy nawet brak polskich znakow, aczkolwiek nie pisze z komputera teraz.
kavoweciastko jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 54 (0 użytkownik(ów) i 54 gości)

Zasady Postowania