![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dzień dobry wszystkim!
Ponownie, po prawie rocznej przerwie, chciałbym przedstawić wam mój najnowszy projekt. Co ciekawe, jego część mieliście możliwość poznać dwukrotnie w ramach mojego działu w FTS Newsletter pt. „M jak Mieszkanie”. Na początku nie sądziłem, że kiedykolwiek gdziekolwiek opublikuję ten projekt, ale po pewnym czasie stwierdziłem, że jednak miałoby to jakiś sens, tak więc przybywam!
Dom ten jest utrzymany w stylu stosunkowo eleganckim, gdyż mój sim – Jensen Ackles – jeszcze przed rozwodem był żonaty z kobietą o wysoce wyrafinowanym guście – Konstancją Miller. Jednakże, wybranka jego serca zakochała się w jego najlepszym przyjacielu i niestety podjęli decyzję o rozwodzie. Jensen z niechęcią podpisał papiery rozwodowe, lecz w głębi duszy wciąż kocha swoją żonę, dlatego też, postanowił, że ich wspólny dom pozostawi w stanie takim, jakim zostawiła go Konstancja. Bryła z ogrodem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przestrzeń za domem ![]() ![]() ![]() Przedpokój ![]() Łazienka ![]() ![]() ![]() Pokój dzienny połączony z jadalnią i kuchnią ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sypialnia ![]() ![]() Siłownia (wcześniej pełniła funkcję dużej garderoby Konstancji) ![]() ![]() ![]() Rzuty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|