Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 4 > The Sims 4: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 27.06.2014, 10:40   #11
Levkoni

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Cytat:
Napisał Irbis Zobacz post
Daruj, ale szkoda mi czasu, żeby wypisywać wszystko co do tej pory było o grze powiedziane, po to, żebyś stwierdził, że to dla Ciebie nie ma znaczenia.
Tu na forum (zapewne nie tylko na tym), możesz zauważyć, że są ludzie, którym gra się podoba. Nie jest więc tak, że cały świat jest tak niezadowolony, jak Ci się wydaje.
Przede wszystkim nie chcę, żebyś pisała do mnie w ten sposób bo wyrażam swoje zdanie, a Ty usilnie próbujesz wszystkim wmówić, że gra jest świetna i nie powinniśmy narzekać.

Po drugie ja sam jeszcze przed E3 wychwalałem grę pod niebiosa, więc moje niezadowolenie nie jest wzięte znikąd. I tak, wielu graczy nie jest oburzona tym co dotychczas pokazali, ale jak zobaczysz fanpage simsów na fb czy komentarze pod blogiem producentów to zobaczysz, że większość tych, którzy nie narzekają to jeszcze dzieci i dla nich takie rzeczy pewnie mają mniejsze znaczenie. Ci starsi w większości piszą nieprzychylne komentarze, które ostatnio były regularnie usuwane nawet bo EA stwierdziło, że są obrażające. Ja mam 23 lata i pewnie jestem jednym z najstarszych facetów przyznających się do gry w The Sims I patrzę na czwórkę inaczej niż dzieciaczki, również biorąc pod uwagę poprzednie generacje Simsów (a gram od czasów jedynki). Wiem, że gra skierowana jest głównie do młodszych odbiorców, ale nadal ogrom jej fanów stanowią dorośli lub osoby już dawno po 13 roku życia. I to oni głównie kontaktują się z twórcami na ich profilach, to oni tworzą mody, dodatkową zawartość, wspierają grę z zewnątrz itd. A jednym słowem EA nasikało na nas, tych starszych fanów, bo nie wątpię że dzieci nie zwrócą większej uwagi na braki.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 18 (0 użytkownik(ów) i 18 gości)

Zasady Postowania