Cytat:
Napisał miłośniczka zwierząt
A dla mnie to nie żadna parodia bo ten otwarty świat im nie wyszedł i gra się cięła wyrzucało z gry i były błędy zapisu
|
To już akurat nie wina otwartego świata ,tylko tony bugów ,które zresztą trójka nadal ma.Gdyby nie było tylu bugów to trójka nie wywalałaby żadnych błędów - otwarty świat nie ma nic do tego.A cięcie się gry to wina już jest tragicznej optymalizacji.Trójka mogłaby chodzić dobrze ,gdyby optymalizacja nie byłaby spartaczona.Bo na takim komputerze ,jaki jest w wymaganiach (pentium 4,seria 6xxxgt ,1gb r.) to można sobie pograć najwyżej na niskich i dalej by cięło.Więc otwarty świat mogliby dać śmiało,gdyby go usprawnili.A co z tego,że czwórka będzie miała fortepian,tablet czy jakieś inne duperele,jak trójka to miała z dodatkami( a z tego co wiem to większość ludzi dodatki ma),ale za to okroją grę z innych funkcji.A nie wiem jak innym ,ale mi bardziej się przyda kreator stylu i małe dzieci niż jakieś emocje i wielozadaniowość...A pomarudzić i ponarzekać też czasami trzeba,bo inaczej ea wydało by byle co,a tak to ta firma jest ciągle uzależniona od opinii innych ludzi

Chociaż nad tym też można by polemizować...