![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mi by brak gazet nie przeszkadzał, bo mnie wkurzały zarówno w 3 jak i w 2.
Podoba mi się umieranie. Sim tak zabawnie upada ![]() Tylko ten Mroczny chyba się zlagowal, bo coś strasznie długo "dobiera się" do tego sima. Amber momentami jest taka rozmazana i kanciasta. Bardziej mi się podobał filmik z Borysem. Ogólnie to nawet fajny pomysł z tymi filmikami. Napiszę jeszcze że otoczenie, to "zielone" (nie pamiętam nazwy), jest bardzo ładne. Takie amerykańskie przedmieścia, coś al'a południowe Stany. Taki przytulny i miły klimacik. Tamto pustynne za bardzo mi przypomina Lucky Palms i te domy jakieś dziwaczne są. Sama grafika mi się podoba. To znaczy, otoczenia. Jeśli chodzi o simów to dla mnie są dziwi. Jedni wyglądają jak z trójki, a inni jak z dwójki. Meble jak trójkowe. Porodu wolę nie komentować. Witamy z powrotem w czasach jedynki ![]() Na plus jest tryb budowania. Uproszczony, ale patrząc pod kątem osoby, która nie umie budować, to jest, to dobre rozwiązanie. Galeria też jest dobrym pomysłem. Klikasz i masz już od razu to co cię interesuję w grze od razu. Nie musisz wychodzić, instalować, znowu włączać grę itd. Dzieci są nareszcie takie jak trzeba. Nie są takie same jak w trójce i nie są kanciaste i brzydkie jak w dwójce. A no i CAS. Jak widać dostrzegam też i zalety. Pewnie jeszcze by się jeszcze jakieś znalazły. Niestety, wad jest dla mnie sporo i to takich "ciężkiego kalibru", więc ciężko mi tryskać optymizmem i sama siebie oszukiwać że EA wcale nie jest takie złe. Ostatnio edytowane przez TheBlackSheep : 07.08.2014 - 17:35 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 30 (0 użytkownik(ów) i 30 gości) | |
|
|