![]() |
#2921 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
Nie piszcie tak, jakby podstawa TS4 była kopią tej z TS3 tylko pozbawioną pewnych elementów. Czegoś nie ma, ale jest coś innego. Wytykając błędy dostrzegajcie zalety, starajcie się patrzeć obiektywnie ![]() Bardzo podoba mi się filmik z Borysem w roli głównej. Niby króciutki, nic takiego, ale jednak bardzo przyjemnie się go ogląda. Borys uroczo nie potrafi gotować ![]() A na tym zdjęciu http://sims.arhn.eu/wp-content/uploads/2014/08/6.png (Źródło: Dotsim) zauważyłam, że podwójne łóżko stoi na szerokości trzech kratek, a sim spokojnie sobie na nim śpi. Oznacza to, że simy nie potrzebują już jednej pełnej kratki, żeby gdzieś przejść ![]() Tutaj http://sims.arhn.eu/wp-content/uploa.../K.Swaim-6.png (Źródło: Dotsim) zobaczyłam okno w dachu, co przypomniało mi, że będą w tej grze mieszkalne strychy. I już wiem, jak zacznę grę w TS4. Rodzinę będę miała już wcześniej zrobioną w CASie, więc zbuduję im dom z mieszkalnym strychem i będę ich posyłać od budynku do budynku, z miejsca w miejsce, żeby poznać oba miasta ![]() Czwórko, strzeż się! ![]()
![]() |
|
![]() |
#2922 | |
Reputacja: 10
|
![]()
Akurat to mnie nie dziwi. Ostatni raz szukałam pracy przez gazetę jakoś w 2003 roku...
http://jotem.in/spadek-sprzedazy-gazet-powody/ Cytat:
Też zwróciłam uwagę na to, że ta absurdalna lista dodatków może być bardzo bliska rzeczywistości ![]() Ostatnio edytowane przez Mamełe : 06.08.2014 - 22:14 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2923 |
|
![]()
Jak mogli tą czwórkę tak okroić.Gazety jeszcze musieli zabrać.Moim zdaniem w tej grze jeden plus idzie z trzema minusami
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2924 |
|
![]()
Dalej nie podoba mi się Kosiarz. Mało straszny.
Ale podoba mi się animacja śmierci jako takiej (z głodu konkretnie). Acz simka obok chyba przesadnie roni łzy, a raczej ronione przez nią łzy mi się nie podobają ![]() A okolice całkiem spoko wyglądają.
![]() |
![]() |
#2925 |
|
![]()
Simka bardzo obficie roni te łzy, jest to przerysowane (łzy właściwie tylko), jak wszystko w czwórce, więc w sumie pasuje do otoczenia. Przynajmniej jest jakaś reakcja, bo jak ta sama (chyba) Simka rodziła, to nikogo to nie obchodziło...
![]() ![]() Porównywanie wszystkich podstaw TS, i tak wychodzi niekorzystnie dla czwórki. Trójka miała najmniej obiektów w katalogach, ale za to najwięcej opcji. Nie chodzi mi tu tylko o baseny i małe dzieci, ale o samochody, kolekcjonerstwo, ogrodnictwo... W czwórce za to będzie odwrotnie, tona obiektów w katalogach (ponoć), za to najmniej opcji, może tylko w jedynce było mniej. Jak można np. porównywać tatuaże w podstawie po raz pierwszy w historii Simsów, z basenami czy małymi dziećmi... To jak porównywać muchę do słonia... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2926 |
|
![]()
No przelali emocje z porodu na śmierć i dodali standardowe ze śmierci i wyszło morze łez, ocean łez
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2927 |
|
![]()
To, że zabraknie gazet nie przeszkadza mi, bo i tak je od razu wyrzucałam do śmieci, by nie starzały się i nie zalegały przed domem. Simy szukają pracy przez internet, więc w czym problem? Co do kosiarza, to faktycznie wyszedł dosyć mdło i przestał być mroczny. Może twórcy doszli do wniosku, że nie musi być straszny, bo gracze wystarczająco wystraszą się, kiedy zobaczą różne niedoróbki gry. :p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2928 |
|
![]()
Tak jak przeglądam te wszystkie newsy i informacje, to widzę, że sporo rzeczy i interakcji doszło, ale też bardzo dużo zabrali, więc już tak bardzo się nie zachwycam tą grą.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2929 |
|
![]()
warto podsumować, co dodano w TS4 oraz czego tam zabraknie. Ta lista przedstawia to chyba w najbardziej rzetelny i przejrzysty sposób: http://bootstrap.modthesims.info/sho...d.php?t=528371
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2930 |
Reputacja: 14
|
![]()
Mroczny Kosiarz na filmiku, na którym twórcy grali swoimi podobiznami, pojawił się w czarnej chmurze, więc może na CC nie mieli faktycznie pełnej wersji gry.
Jeśli simka płacze przy śmierci sima, to przy narodzinach też będą reagować. Sim na filmiku z narodzin nie reaguje na akcję porodową, bo rodzina miała wyłączoną wolną wolę. Jest o tym napisane w komentarzach do filmiku. Czasami mam wrażenie (właściwie często), że jesteście (oczywiście nie wszyscy) zaślepieni brakami w grze i nie potraficie (lub nie chcecie) dostrzec nic innego. A jeśli dodać do tego, że ślepotę zarzuca się tym, co prócz wad potrafią dostrzec w grze także zalety, to nawet jest zabawne ![]() Filmik z Amber jest świetny. Bardzo mi się podoba jak odrzuciła zaręczyny. No urocze ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 47 (0 użytkownik(ów) i 47 gości) | |
|
|