![]() |
#11 |
Reputacja: 23
|
![]()
Mało komentarzy :C Dlatego bardzo dziękuje każdemu kto napisał chociaż kilka słów!
Ogólnie to pograłam z pół godziny u Rafała i jego dziewczyn, wstawię kilka zdjęć. Myślę też, że pogram resztą Ogórków i zrobie taki "epilog", bo oni powoli umierają i starzeją się. Prawdopodobnie to nie będzie koniec rodziny, Rafał ma dwójkę dzieci, Kamil i Natalka także, więc ostatecznego końca nie będzie. ![]() ![]() Okay, to lecimy. Rafał jako tatuś, uczy małą Sarę mówić. ![]() Bakłażan totalnie nie umie się zachowywać przy stole :/ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pierwszy pocałunek Bakłażana. Jest dziewczyną Kordiana Lotario. ![]() ![]() ![]() Trochę się Bakłażanowi przytyło, trzeba zrzucić kilka kg. ![]() ![]() Opiekunka jej nie lubi -___- kij wie czemu ![]() Simy się nie zmieniają xD ![]() I urodziny małej Sary. Uważam, że ładna z niej dziewczynka. ![]() I z Robaków to by było na tyle. :C Muszę ogarnąć teraz Kamila i Natalkę, u Rafała też pogram troszkę i najprawdopodobniej niedługo wstawię prawdziwy, pełny odc. Żeby nie było sucho i mega krótko postanowiłam wstawić trochę Miłowa. ![]() Sprawa z Miłowem wygląda tak, że w miasteczku wybuchł ogromny pożar. Ponoć Honoriusz Próchno zostawił spaghetti na gazie i spalił całą wioskę. :C Miłowo się rozbiło. Ćwirowie, razem z siostrami Kaliente i Donem Lotario przeprowadzili się do Zatoki Anglera i tak wybudowali nowy, ogromny dom. Siostry kupiły sobie małe mieszkanko pod lasem, a Don zamieszkał w dużym, nowoczesnym domu. W Zatoce zamieszkali też Marzycielowie, w starym domu obok parku i cmentarza. [ostrzegam, że będzie więcej tekstu, niż zdjęć. czemu? bo robiłam je bardzo rzadko i nie myślałam nawet, że je tutaj pokażę. z wielu narodzin/smierci/itp też może nie być zdjęć] Szczepan szybko otrząsnął się po rozstaniu z Lilianą. Tutaj w ramionach Dorotki Kropki. [córka Rity, siostra Teosia - pokazywałam ich w temacie ze zdj ![]() ![]() ![]() Chociaż zawsze wolał buntowniczki - tutaj Nina Dratewka. ![]() ![]() [Szczepan nie utrzymuje już kontaktów z Dorotką, zerwali. Z Niną ciągle go coś łączy, ale on ma już na oku inną] Natomiast Dariusz znalazł prawdziwą miłość. Postanowił olać Kasandrę i oświadczyć się Konstancji Stuart. Konstancja jest wdową po Cezarze Stuarcie. Ma z nim małego synka Franciszka i ogromnie wielki dom na wzgórzu Cieni. ![]() ![]() ![]() ![]() Urodził się synek, który jest tak brzydki, że głowa mała. Nie muszę też mówić, że i Konstancja, i Franciszek przyjęli nazwisko Marzyciel? No i że Dariusz jest teraz czymś w rodzaju "szlachy" w Zatoce? ![]() ![]() Koniec Marzycieli, oboje są szczęśliwi i obrzydliwie bogaci. Na dodatek nie znoszą Ćwirów. ![]() Aaa Ćwirowie zbudowali sobie jeszcze większy dom [ja im zbudowałam xd i prawdopodobnie pokażę go tutaj, bo bardzo go lubię] ![]() Wesele Kasandry i Dona. + Metamorfoza Mortiego. ![]() Don ofc uciekł sprzed ołtarza. ![]() Ku zadowoleniu sióstr Kaliente. ![]() ![]() Fejs-palm i koniec "wesela" xD ![]() ![]() ![]() Daj spokój, Kasandra, wszyscy wiemy co to znaczy. ^^ ![]() Tak! Wpadka z Donem, przyszłym niedoszłym. ![]() Mortimer poczuł, że nie zostało mu dużo czasu. Postanowił więc żyć pełnią życia! I oświadczył się Dinie... ![]() ![]() ![]() Alek dorasta. ![]() ![]() ![]() Wdał się w mamuśkę z tymi romansami. ![]() ![]() ![]() Dwie ciężarówy. ![]() ![]() I niestety - Mortimer nie doczekał się narodzin swojego trzeciego dziecka. :C ![]() ![]() ![]() Wszyscy się przejęli oprócz Diny ![]() ![]() Dina urodziła chłopca - Oktawa. Nie mam zdjęć z porodu Kasandry, ale ona też urodziła syna - Kordiana. ![]() ![]() ![]() fuj..? ![]() ![]() Dina bardzo polubiła syna swojej pasierbicy! ![]() ![]() ![]() Po kilkunastu miesiacach Kasandra zapragnęła mieć kolejnego dzidziusia. Zwabiła dona do siebie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oktaw ![]() ![]() Już tłumaczę czemu Don oświadczył się Kasandrze. Był spłukany, nie miał na rachunki i nawet z roboty go wywalili. Jedyną szansą była rodzina Ćwirów. Oczywiście Kasandra przyjęła go z otwartymi rękami. ![]() Lokaj - Apoliniary. Przeżył tyle pokoleń w tym domu, że powinien być martwy z pięć razy. xD ale to są SIMSY ![]() ![]() ![]() ![]() Po ślubie, jeszcze tego samego dnia umarł Don. Spalił się w kuchni, wszyscy uznali, że to przez "nieszczęśliwy wypadek" tj popsuta kuchenka. JASNE ![]() Kasandra trochę zbzikowała. Ale po jakimś czasie doszła do siebie. ![]() ![]() złowieszczy uśmiech Dona. ![]() ![]() i tutaj pojawia się brak zdjęć. Kasandra urodziła jeszcze jednego syna Donowi [zmarłemu ok] - Romana. Aleksander stał sie dorosłym, a Dina i Oktaw wyprowadzili się do wielkiego domu obok. Zamieszkali razem z Niną. ![]() ![]() W parku Alek poznaje Agate ![]() ![]() ![]() I uwaga xD Kordian idzie na randkę w dresie z prawie trzema paskami! Rycerz ortalionu kurczę ![]() ![]() Jego szoferem jest Bakłażan, z którym idzie na randkę. SI-MSY XD ![]() część druga za sekunde |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|