![]() |
#2 |
Reputacja: 21
|
![]()
O taaaaak
![]() Przez Ciebie nowy odcinek OJSG mi się przesunie bo zamiast obrabiać zdjęcia piszę komentarz do domku ![]() Bryła jest mega ![]() ![]() ![]() Przedpokój czysty, schludny, jest wszystko co trzeba. Tylko może jeszcze by się jakiś telefon przydał ![]() Kuchnia mi się podoba, jest nawet wspomniana cegła, chociaż warto byłby się zdecydować na jeden motyw w całym domu. Ciekawe umieszczenie tego wieszaka z ręcznikiem, nie wpadłbym na coś takiego c: Ale ta samotna półka nad zlewem średnio się prezentuje (podejrzewam, że miała imitować suszarkę na naczynia, no ale mogłaś jakieś talerze na niej postawić w takim razie). Podoba mi się ta część z bufetem w jadalni. Interesująco wyglądają te lustra od Veranki nałożone jedno na drugie (no chyba, że to zupełnie inne lustro i zawsze takie było ![]() Łazienka (jedna i druga właściwie) kompletnie nie w moim stylu. Kafelki takie, hmmm... polskie ![]() Salon bardzo ładny, podoba mi się sofa i fotel. Dobry pomysł z telewizorem nad kominkiem (chociaż w rzeczywistości trzeba by było pewnie trochę głowę zadzierać do góry, bo kanapa jest stosunkowo blisko ![]() ![]() ![]() W korytarzu nie ma co komentować w sumie - prosto i funkcjonalnie ![]() W pierwszej sypialni od razu rzuca się w oczy ta pościel, zupełnie tu nie pasuje ![]() ![]() Druga sypialnia o wiele lepsza (nawet pólka mi nie przeszkadza!), tylko straaaasznie biało ![]() ![]() ![]() ![]() Pokój dziecka trochę mało kolorowy, jakaś weselsza ściana by się przydała. Mnie nigdy nie wychodzą pokoje dziecięce, więc nie będę się tutaj rozwodził za bardzo. Jeśli chodzi o ogródek to w tej części ze stołem i grillem wszystko jast cacy, schludnie, nowocześnie, pasuje do stylu domu. Ale z ta druga połowa z tymi krzywymi kijami z linką do prania i stosikiem drewna to trochę bardziej wiejskie klimaty imo ![]() Zawsze bardzo podobały mi się Twoje rozkłady pomieszczeń w domach, jest niestandardowo i ciekawie ![]() Oceny liczbowej nie będzie, bo całkiem trudno mi ten domek ocenić w sumie. Niektóre rzeczy są mega, inne średnie. Ale myślę, że sama dobrze wiesz co Ci wyszło a co nie ![]() No i jeszcze tak dodam, że nie pogardziłbym tym domem u siebie w grze, więc warto by rozważyć udostępnienie go (chociażby samą bryłę bez mebli) ![]() Ale żem się rozpisał ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|