Wróć   TheSims.PL - Forum > Inne > TheSims.pl - archiwum > FTS Newsletter
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 19.03.2015, 20:47   #28
La Tortura

Reputacja: 23
Domyślnie Odp: FTS Newsletter - ZAWIESZENIE DZIAŁALNOŚCI

Cytat:
Dobra, przechodzę do odpowiedzi etatowej hejterce.
nie jestem hejterką, mówię jak jest. przyjmij to w końcu do wiadomości (y)
Cytat:
Tak, aż tyle zajmuje Poza tym przecież się sprecyzowaliśmy - zawieszamy na kilka miesięcy. Gdzie tu widzisz niedoprecyzowanie?
boze pinki, nauka czytania... dla mnie kilka miesięcy na podjęcie decyzji wsród kilku osób to zdecydownie za duzo. i sprecyzujcie się czy zamykacie się, czy nie. bo zawieszenie gazetki to utknięcie w środku na zasadzie "no nie wiemy co zrobimy, moze tak moze nie, któż to wie"...
Cytat:
Każdy miał okazję wypowiedzieć się podczas ankiety, odpowiedzi ograniczyły się do "tak/nie/ok". Serio? Teraz nagle Wam się zachciało wypowiadać?
ankieta była na zasadzie ocen redaktora, a nie co myslisz o zamknięciu gazetki i zostawieniu redaktorom rang na bagatela rok za nic nie robienie.
Cytat:
Mówi to osoba, która wyleciała z gazetki bez możliwości powrotu? Oh, God...
mowi to osoba, która prowadziła gazetke dluzej niz ty, widziala więcej i pamięta stare czasy i klimat jaki panował w gazetce
Cytat:
A co do seriali, to chodzi w tym o Powrót do przeszłości, ale widzę, że u niektórych czytanie ze zrozumieniem zatrzymało się na etapie gimbusa. Cóż, bywa.
ja wiem o co chodzi, twierdzę że powrót do przeszłości to nudny pomysł. nie wiem jaki problem ze zrozumieniem tego...
Cytat:
Chętnie bym zobaczył tę Waszą gazetkę, pochwal się dziełem
linczek na pw
Cytat:
A każdy powód jest dobry, żeby uczepić się znienawidzonej redaktor naczelnej, prawda?
znienawidzonej? proszę Cię, ja sama do osoby Nyski nie mam nic. nie wiem co ty insynuujesz, ale do Chario jako do człowieka mam szacunek i naprawdę ją lubie. chodzi mi o to, ze moim zdaniem inna osoba sprawdziłaby się lepiej.
Cytat:
A akcji z rangami w ogóle nie ogarniam, bo widzę, że niektórzy są tak zapatrzeni w robienie gównoburz wszędzie, że nie rozumieją, co znaczy cały czas myślimy, co zrobić z rangami i gdy to ustalimy, damy Wam znać. Chociaż to zdanie wielokrotnie złożone, faktycznie mogą być z nim problemy :/
myślenie nad tym rok, kilka miesiecy to dosyc duzo. a wtedy oprocz myslenia nie robicie nic - o to cała sprawa. w czasie tego "myślenia" nosili byście rangi za coś czego już nie robicie.

Pinki - naprawdę, chcesz mnie cytować to chociaż przeczytaj (ze zrozumieniem) to co piszę...

La Tortura jest offline  

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania