Cytat:
Dobra, przechodzę do odpowiedzi etatowej hejterce.
|
nie jestem hejterką, mówię jak jest. przyjmij to w końcu do wiadomości (y)
Cytat:
Tak, aż tyle zajmuje Poza tym przecież się sprecyzowaliśmy - zawieszamy na kilka miesięcy. Gdzie tu widzisz niedoprecyzowanie?
|
boze pinki, nauka czytania... dla mnie kilka miesięcy na podjęcie decyzji wsród kilku osób to zdecydownie za duzo. i sprecyzujcie się czy zamykacie się, czy nie. bo zawieszenie gazetki to utknięcie w środku na zasadzie "no nie wiemy co zrobimy, moze tak moze nie, któż to wie"...
Cytat:
Każdy miał okazję wypowiedzieć się podczas ankiety, odpowiedzi ograniczyły się do "tak/nie/ok". Serio? Teraz nagle Wam się zachciało wypowiadać?
|
ankieta była na zasadzie ocen redaktora, a nie co myslisz o zamknięciu gazetki i zostawieniu redaktorom rang na bagatela rok za nic nie robienie.
Cytat:
Mówi to osoba, która wyleciała z gazetki bez możliwości powrotu? Oh, God...
|
mowi to osoba, która prowadziła gazetke dluzej niz ty, widziala więcej i pamięta stare czasy i klimat jaki panował w gazetce
Cytat:
A co do seriali, to chodzi w tym o Powrót do przeszłości, ale widzę, że u niektórych czytanie ze zrozumieniem zatrzymało się na etapie gimbusa. Cóż, bywa.
|
ja wiem o co chodzi, twierdzę że powrót do przeszłości to nudny pomysł. nie wiem jaki problem ze zrozumieniem tego...
Cytat:
Chętnie bym zobaczył tę Waszą gazetkę, pochwal się dziełem
|
linczek na pw
Cytat:
A każdy powód jest dobry, żeby uczepić się znienawidzonej redaktor naczelnej, prawda?
|
znienawidzonej? proszę Cię, ja sama do osoby Nyski nie mam nic. nie wiem co ty insynuujesz, ale do Chario jako do człowieka mam szacunek i naprawdę ją lubie. chodzi mi o to, ze moim zdaniem inna osoba sprawdziłaby się lepiej.
Cytat:
A akcji z rangami w ogóle nie ogarniam, bo widzę, że niektórzy są tak zapatrzeni w robienie gównoburz wszędzie, że nie rozumieją, co znaczy cały czas myślimy, co zrobić z rangami i gdy to ustalimy, damy Wam znać. Chociaż to zdanie wielokrotnie złożone, faktycznie mogą być z nim problemy :/
|
myślenie nad tym rok, kilka miesiecy to dosyc duzo. a wtedy oprocz myslenia nie robicie nic - o to cała sprawa. w czasie tego "myślenia" nosili byście rangi za coś czego już nie robicie.
Pinki - naprawdę, chcesz mnie cytować to chociaż przeczytaj (ze zrozumieniem) to co piszę...