Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > Opowiadamy jak sobie gramy
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 20.03.2016, 14:28   #11
Annetti

Reputacja: 33
Domyślnie Odp: Miasteczko

Nareszcie odcinek
Ach, widzę, że Jonatan daje popalić Dla Olci to musi być niezwykle ciężka szkoła przetrwania. Ależ jakie on słodkie minki robi podczas kąpieli! Nie mogę się napatrzyć! W sumie to Ola jest biedna :< Opieka nad dzieckiem i w dodatku kosztem samej siebie to zdecydowanie nie jej bajka i widać to z daleka. I każdy w jej otoczeniu oczekuje właśnie tego, że totalnie się zmieni. W dodatku Józek... Jak bardzo go lubię, to akurat wówczas zachował się totalnie nieodpowiedzialnie. Jasne, chciał skończyć studia i dobrze się do nich przyłożyć (wszak lekarz to odpowiedzialna fucha), spotkać się z kumplami, ale wygląda na to, że zupełnie pominął fakt, iż Ola też chciała takiego "swobodnego" życia jak on. Kurczę, oni byli taką uroczą parą Aż żal widzieć jak to się wszystko rozpada.
Tak szczerze, to myślałam, że Ola do końca studiów będzie z Józkiem i Natankiem A tu taka przykra niespodzianka Józek chyba ogarnął, że to także po części jego wina.
Ale dobrze, że Kuba i Iwetta pomogli Józkowi. Z pewnością było mu to potrzebne Natan! Kochany jest A z tatusiem to już w ogóle stanowi uroczy duet No i bardzo podoba mi się jego pokoik

Ach, no i ta długo wyczekiwana premiera Izy i Adasia Fajnie tak sobie przypomnieć cytaty dotyczące tej parki :> Z Izki wyrosła ślicznotka, ale już kiedyś przecież się nią zachwycałam Wanda Wujek to chyba powszechnie lubiana simka, nie? Wszak wystąpiła już w tylu wątkach jako koleżanka któregoś z bohaterów Oho, Michasia zaczyna mi przypominać Milenę Że się tak wyrażę: nie pamięta wół, jak cielęciem był No i to droczenie się Izaaka z córką. Nooo, on jest takim fajnym tatusiem. I potrafi na spokojnie porozmawiać z Izą No i jest zgoda z Michasią Aczkolwiek czuję, że to będzie jedynie cisza przed burzą.
Adaś! Pamiętam jak był takim małym szkrabem, a tu już prawie dorosły sim Uroczo wyszedł z Alinką W ogóle Roklin ma w sobie dużo uroku osobistego. To po rodzicach xd Trochę mierzwi mnie zachowanie Michaliny w stosunku do Adama. I znów nasuwa mi się wątek z Mileną, gdy to Michasia chciała spotykać się z Izaakiem, a jej mama miała o to pretensje. Rozumiem, że nie chce aby Iza cierpiała tak jak ona, ale zabraniając jej wszystkiego może się prędzej spodziewać, że jej działania przyniosą odwrotny efekt :/
Ale z Adasia bajerant A to ich zejście było mega Tyyyyyle słodkości w jednej chwili

Macierzyństwo dodało Lilce skrzydeł! Wygląda na taką szczęśliwą, trzymając Lidkę w ramionach A Nastce dobrze z fuchą babci No i wrócił mąż/zięć/ojciec marnotrawny. Mega intryguje mnie to, czym on się zajmuje. Długo będziesz nas tak trzymać w niepewności? Luckowi coraz szybciej idzie udobruchanie żony. Albo to raczej zasługa Lidki Rodzice nie mogą chodzić zbyt długo pochmurni, gdy mają przy sobie taki skarb Szkoda, że mało kto wierzy w jego umiejętności rodzicielskie (wszyscy tzn. Nastka i Lilka). A on przecież tak dobrze sobie radzi z Małą!
Ach te obietnice... Ciekawe jak długo będzie jeszcze obiecywał
Annetti jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania