|
![]() |
#1 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Ma ktoś może informacje kiedy pojawi się nowa wersja Create a world [Stwórz świat] kompatybilna z najnowszą wersje The sims 3 ?
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja właśnie mam pytanie w sprawie tych aktualizacji
Czy jeśli teraz kupie TS3 w np. empiku, to będę miał na tej płycie najnowsze aktualizacje, które wyszły? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Co do autografów zawsze ustawiam się przed teatrem i zawsze mam całe tłumy simów którzy tak piszczą, klaszczą że aż muszę wyciszyc grę
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Witam! Otóż martwi mnie pewna kwestia. Chciałbym zainstalować mod na magię w TS3, któryś z tych:http://www.modthesims.info/download.php?t=395910
http://www.modthesims.info/download.php?t=394684 Jednakże, wiele się słyszy o tym, że mody psują grę, lepiej używać kodów itp. Kodów w sumie używam tylko na kasę, więc nie jest źle, stąd moje pytanie, czy w/w mody mogą zniszczyć/uszkodzić grę? Ostatnio edytowane przez lithium : 19.06.2010 - 11:59 Powód: przenioslam z 'problemow' |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Mam powazne pytanko.
Gdzie na komputerze zapisują się domy i inne parcele, aby można je było potem wstawić gdzieś do pobrania? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Uuq. - nie jestem pewny, ale chyba w Moje doumenty>Electronic arts>The Sims 3>Exports
Viperius - mody mogą psuć grę, ale nie muszą. Czasami jeśli nie masz wymaganej wersji gry czy dodatku mogą powodować błąd podczas włączania gry ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
czy jest jakiś kod na powiększenie rozmiarów parceli?
kupiłam sobie ładny dom, ale niestety parcela jest tak mała, że nie mam gdzie postawić miejsca parkingowego :p a dom zajmuje całość (z tyłu jest jeszcze ogródek). |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
To chyba nie to, bo ten folder jest pusty,,
A wiesz może, jak to zrobić w TS2? Ostatnio edytowane przez jekyll : 19.06.2010 - 14:10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
![]() |
#10 |
|
![]()