|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
AnneMarie
Nie w tym temacie napisałaś, ale spróbuję ci pomóc. Po pierwsze podaj jaki masz system operacyjny czy to komputer stacjonarny czy laptop i czy płyta jest porysowana. Pytam się czy to laptop, ponieważ z nimi mogą być różne cyrki,a o to czy płyta jest porysowana dlatego, że wystarczy jakaś rysa i już napęd nie może odczytać informacji z płyty. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
wiem, wiem.. przepraszam, ale siostra nie daje mi żyć ; )
mam komputer stacjonarny, a płyta tak naprawdę bardzo porysowana nie jest, może ma jedną rysę którą widać na pierwszy rzut oka, a tak to trzeba się przyjrzeć. |
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Proponuje sprawdzić na innym komputerze tą płytkę, chodź jeśli jest tak jak napisałaś to wątpię w winę płytki.
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Wejdź na stronę http://www.nvidia.pl . Tam masz zakładkę "sterowniki". Pozaznaczaj odpowiednie okienka i powinieneś otrzymać download.
Jeżeli nie wiesz jakiej masz serii, zajrzyj do działu "produkty". ![]() Po za tym, skoro nie wiesz jak szukać aktualizacji, to proponuję najpierw zaktualizować sterownik. Jeśli problem będzie się powtarzał, zainstaluj starszą wersje (ale to nie może być wersja BETA) |
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
9 sierpnia robiłem formata, dla tego próbuję zainstalować, bo wcześniej działało, chyba mam najnowsze stery ale zaraz wejde na tą stronke
|
|
|
|
#6 |
|
|
witam, zrobilam aktualizacje i dostaje komunikat: nie mozna uruchomic gry. przeinstaluj gre podstawowa, jak to usunac? nie zabardzo moge przeinstalowywac bo mi pklytki nie czyta. prosze o pomoc.. eh znow ta aktualizacja..
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
sims dostałam od babci narazie dobrze działało ale poźniej pszestało działcz co mam zrobić?????
|
|
|
|
#8 |
|
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
Nikt Ci tu nie wywróży co się z Twoją grą stało.
Może jakieś konkrety, które pomogą nam zdiagnozować co się stało. Treść ewentualnego błędy, Twoja konfiguracja komputera. Na razie tylko tak Ci mogę pomóc http://lmgtfy.com/?q=sims+nie+dzia%C5%82a+%3A(+
|
|
|
#9 |
|
|
czy ktos moze mi pomoc? zaktualizowalam gre chodzi o ta najnowsza aktualizacje, wyskoczyl blad przy odpalaniu gry, ze nie mozna uruchomic gry, zainstaluj ponownie gre podstawowa. usunelam mody i package folder downloads wszystkie pobrane rzeczy odinstalowalam, przeinstalowalam podstawowe the sims 3, proboje odpalic sims 3 kariera i pisze ze mam nie zgodna wersje gry podsrawowej zeby ja zaktualizowac, wiec aktualizuje odpalam a tu ze nie mozna uruchomic gry, zainstaluj ponownie gre podstawowa, i co tak w kolko bedzie? jak temu zaradzic? teraz peoboje odinstalowac wszystko, pokolei aktualizowac i instaliwac kolejny dodatewk, zobaczymy,,, mial ktos taki przypadek? prosze o pomoc
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
witam, posiadam oryginalną wersję the sims 3, jednak przy instalacji wyskakuje błąd:
Plik d:\GameData\Shared\Packages\FullBuild0.package Błąd: Nie można wykonać żądania z powodu błędu urządzenie We/Wy Kompletnie nie wiem, czemu taki komunikat wyskakuje. Pomóżcie. |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|