![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
Czas na moje wyrazy uznania... Praca ta zachwyca rozmachem i wspaniałym wykonaniem.
![]() Świetnie skomponowane otoczenie : wodospady, rzeka, góry to idealne tło dla średniowiecznych zamków i bastionów. Zachwycił mnie rownież ten drewaniany domek i pole ze skoszonym zbożem - taki mały krajobraz, a odgrywa w tym projekcie bardzo ważną rolę, bo ożywia i łagodzi surowość emanującą z zamkowej architektury. Udowadniasz, że nie tylko dobry z Ciebie architekt, ale również znakomity scenograf. ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Reputacja: 15
|
![]()
WOW
chyba nic więcej nie jestem w stanie z siebie wydusić, bo przecież nie podlega dyskusji że to jest po prostu świetne i na nic się zda jakaś wymyślna, pozbawiona sensu krytyka. pozdrawiam
#14 |
Guest
|
![]()
ŁAŁ jakie cudooo!
Śliczny krajobraz, zupełnie jak nie simsy, przepiękna architektura. Och, ach! Nie mogę się napatrzeć! A i gratuluje cierpliwości ![]() |
![]() |
#15 |
|
![]()
Bomba i chyba więcej nie trzeba, nikt tego źle nie oceni
![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Levkoni : 12.01.2010 - 01:19 |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Wspaniałe 1000000...../10
|
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() ![]() Cóż, nie wiem, co powiedzieć. Przepiękny to za mało powiedziane. Te wodospady, otoczenie, a w środku.. Ahh. Nie wytrwałabym w takim projekcie. Gratulacje, świetna praca. 10 |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Nie wierze własnym oczom! To jest rewelacyjne. Takie coś mógł zbudować tylko mistrz i doskonały architekt
![]() |
![]() |
#19 | |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]() Cytat:
![]() W ogóle jestem pod mega wrażeniem. To wszystko jest takie realistyczne. Każdy element oddaje klimat tego miejsca. Super ![]() |
|
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]()
Od dłuższego czasu nie było mnie tutaj na forum, a dzisiaj wchodzę i takie cudeńko! Chyba faktycznie nie trzeba nic pisać bo zamek jest fantastyczny. Wystarczy spojrzeć i od razu czuć niezwykły klimat! Znakomita praca, podziwiam
![]()
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|