![]() |
#71 |
Guest
|
![]()
Odcinek bardzo ciekawy
![]() ![]() Jednak zauważyłem kilka literówek ![]() Co do tego faceta (Jacka) - wydaje mi się, że to jej mąż (porównując go do tego z fotografii z drugiego odcinka). Hm, sprawa z Kate. Straciła mnóstwo krwi. Jeśli ponad 0,5 litra, to jej szanse na przeżycie są bardzo słabe, wręcz mizerne, niestety ![]() To chyba wszystko, bo co tu więcej pisać...? ![]() I ciekawe, co z tą dziewczynką ze zdjęcia ![]() |
![]() |
|
![]() |
#72 | |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Kurczę nie wiem co mam powiedzieć. Muszę ochłonąć.... Już. Miałam już kilka opcji tego odcinka, ale potrącenia Kate się nie spodziewałam. Czyżby macał w tym palce ten "seryjny zabójca" czy jednak było to przypadkowe? Przypadkowe to raczej nie, bo kierowca zatrzymałby się, czy coś, ale jest jeszcze możliwość prowadzenia pod wpływem alkoholu lub szok.
Hm... Antonino masz rację wygląda podobnie. Być może to właśnie jest ten mąż. A Jack? Może jakiś kochanek? Ale dobra koniec snucia... Ogólnie jak zwykle mi się podoba. Normalnie kocham cię za te opisy ![]() Cytat:
Pozdrawiam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Reputacja: 10
|
![]()
Fabuła odcinka wielowątkowa i do tego zaskakująca. Spodziewałam się w tej części kontynuacji śledztwa, a Ty zaskakująco i ciekawie odwróciłeś uwagę czytelnika serwując trochę obyczajowosci.
![]() Spodziewam się, że w dalszej części rozpoczęte wątki wniosą trochę zamieszania... ;> Mam przeczucie, że bieżący odcinek zapowiada jakiś wyjątkowy incydent związany z Tomem. Założę się, że w życiorysie Georgii też coś drzemie... Trochę zawiodły mnie przeczucia co do Kate, być może dlatego, że jej postać ciągle pozostawała w cieniu innych. Nie wiadomo jeszcze w jakim celu zrobiłeś z niej ofiarę wypadku, ale mam nadzieję, że przeżyje i w kontynuacji wszystko się wyjaśni ? Pisz dalej i jak najdłużej, bo lubię to fotostory ! ![]() Świetne zdjęcia, nie rezygnuj ani z ilości, ani jakości. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
|
![]()
MariOlka czepiasz się szczegółów
![]() Ono jest taaakie super że teges po prostu! Jak ja mogłam być taka głupia że tu wcześniej nie zajrzałam?! 10000/10
![]() |
#76 |
Reputacja: 17
|
![]()
Karmin szczegóły są bardzo ważne, niekiedy budują całą historię.
Gio oczywiście zaskoczyłeś mnie pozytywnie na + Fajnie Ci idzie i oby tak dalej. Co do fabuły ... to pewnie mąż Georgii, jest jeszcze mowa o drugiej osobie, może to córka? Co do księdza to nie wygląda na mordercę. Choć to nie byłoby głupie, że morduje w kościele, a potem zgrywa zdziwionego. ![]()
![]() |
#77 |
|
![]()
no ale to tylko bonus
![]()
![]() |
#78 |
Guest
|
![]()
oo, tego sie nie spodziewalam! myslalam, ze glownym watkiem bedzie to morderstwo, a tu prosze... nono, robi sie coraz ciekawiej! bardzo mi sie podoba.
tez mam wrazenie, ze jack bedzie mezem georgii, mam tez kilka pomyslow co do toma (tak? szczerze mowiac za bardzo ich nie rozrozniam : D), ale zachowam je dla siebie. zycze weny! |
![]() |
![]() |
#79 | ||||||||||||||||||||||||||
Reputacja: 15
|
![]()
Łał.. ile komentarzy
![]() Avonlea Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tkanks za komentarz i pozdrawiam. Antonina Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziękuję, kocham Cię i pozdrawiam ![]() Sherlock Holmes Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękuję za miły komentarz i pozdrawiam Cailleach Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękuję za komentarz i pozdrawiam aniołek Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękuję za komentarz i gorąco pozdrawiam ![]() MariOlka [/quote]Jedna uwaga. Gdy pani detektyw zapyta się o papierosa żaden z praktykantów nie palił, a w bonusie tom jara=D. Jak to wyjaśnisz? [/quote] Bo po prostu bali się jej powiedzieć, że którykolwiek z nich pali. Odebrali to bardziej jako pytanie podchwytliwe, w celu ich przepadanie, aniżeli szczere pytanie, połączone z prośbą o papierosa ![]() dziękuję za komentarz. karmin456 Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dziurawiec_Skąpolistny Cytat:
Cytat:
![]() Co do księdza- Wy go tak bezlitośnie oskarżacie ![]() ![]() Dzięki za komentarz i pozdrawiam niet Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nieźle, już 9 komentarzy ![]() ![]() ![]()
Evil is a Point of View Ostatnio edytowane przez Gio : 16.01.2010 - 10:26 |
||||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
|
![]() Cytat:
![]() Widać, że szanujesz czytelników ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|