![]() |
#51 |
Reputacja: 10
|
![]()
karmin, ja się tak nie bawię, niech ktoś mi powie, jak wyłączyć tą przeklętą samokorekte!
Poza tym naprawdę dziękuję za to bystre oko, szkoda tylko, że nie powiedziałaś mi nic o samym odcinku ![]() No dobra, ale wciąż czekam na więcej komentarzy!;p |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#52 | ||||
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
No... wiedziałam! Wiedziałam, że Yova ma wpływowego tatusia w Aranie ;D Ale tak ogólnie widać, że wiele tajemnic, które mogłyby zmienić bieg historii, nadal nie wyszło na światło dzienne. Szczególnie zastanawia mnie postać ojca Yovy - przez tą wieeelką skorupę obojętności przebijają się jeszcze jakieś uczucia. I coś co jego córka powinna wiedzieć... Generalnie bardzo podoba mi się postać Dronning. Może dlatego, że jest częścią przeszłości głównej bohaterki, a może dlatego, że potrafiła przyznać się do swoich błędów. Nie próbowała się wyprzeć swojej ślepoty i łatwowierności. Tak, to chyba główny powód, dlaczego tak bardzo ją polubiłam ^^ Co do samej Yovy - cóż... nie wierzę, że pozwolisz jej tak łatwo umrzeć. To byłoby po prostu wredne ![]() Chociaż trochę brakuje mi w tym odcinku innych magów Armamento... No ok, ok, przyznaję się, tak najbardziej to Chrisa ![]() ![]() Ps. A, zapomniałabym - bardzo ładny początek, Invidio. Taki klimatyczny, szczególnie podobało mi się to ostatnie zdanie pierwszego... aktu (jeśli mogę to tak nazwać ^^). Cytat:
Oj, Invidio, aż mi szkoda, że kończysz to FS to 4 odcinku...
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]()
Witaj
Rzadko piszę jakiś komentarz gdziekolwiek , ale jestem cichym obserwatorem na forum. Czytam twoje fs od pierwszego odcinka i muszę powiedzieć że jest ono wspaniałe. Naprawdę urzekł mnie twój styl pisania i charakterystyka postaci. Opisy także zasługują na wielkie oklaski. Nie będę mówić o błędach bo każdy ma prawo je popełniać. Jestem co prawda nic nieznaczącym pyłkiem na forum ale skłaniam się w twoją stronę mym najznamienitszym ukłonem. Cudowne fs! |
![]() |
![]() |
#54 |
|
![]()
Wylewne emocje Czarnej;
Boże! Genialna i szkoda, że krótka fabuła. Arcydzieło. Świetnie, jak zwykle, opisywane uczucia, nie mówiąc o samej przyrodzie. Mam nadzieję, że się wyjaśni to 'ukłucie' w sercu ojca,bo naprawdę mogłaby się tam czaić ciekawa i niesamowicie nieprawdopodobna tajemnica. Dziękuję za bonus dla mnie ![]() Nie zajmę się wytykaniem błędów a FS oceniam na maksa, byle do ostatniej ( jeśli takowa się ukaże ) częsci ^^ VOLT.
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
jest swietne!
fantastyczne opisy, naturalne dialogi, sliczne zdjecia. jak zwykle cudownie, wylapalam kilka bledow, ale nie chce mi sie ich wymieniac, poza tym pewnie juz ktos mnie w tym uprzedzil. szkoda, ze planujesz jeszcze jedna czesc, bo robi sie coraz ciekawiej! |
![]() |
![]() |
#56 |
Reputacja: 15
|
![]()
zdjęcia i opisy są the best ^^
Niektóre fragmenty przeczytałem sobie dwa razy, żeby mi zapadły w pamięć i potem zabłysnę na jakimś wypracowaniu z polaka ![]() Mnie teraz najbardziej ciekawi postać ojca Yovy- niezwykle ważnego człowieka w Aranie. Ciekawe co on w sobie kryje... ale jestem pewny, że jest to coś strasznego no i ogólnie nie do pojęcia- wierzę, że nas totalnie zaskoczyć. Ogólnie to mam nadzieję, że zmienisz postanowienie co do długości tego FS i czwarta nie będzie ostatnią ![]() pozdrawiam
![]() |
#57 |
|
![]()
Oficjalnie ogłaszam, że do redakcji wdarł się złośliwy chochlik, co, jak wszyscy wiemy, jest sprawą powszechną.
Sandra Mi samej brakowało znanych mi postaci, ale w następnym odcinku będzie i Chris i Yova...razem xd Zaskakują mnie Twoje przemyślenia- mi nawet przez głowę nie przechodzą a okazują się okrutnie trafne i prawdziwe- dziękuję! ![]() Bańka No wiesz! Dla mnie każdy komentarz jest tak samo i równo ważny- co to za w ogóle podziały- zapraszam do dalszego czytania i komentowania oczywiście, choćby króciótkiej notki, że przeczytałaś ![]() czarna Ło, nie spodziewałabym się po tej wredocie takiej wylewności xd Dziękuję Ci bardzo! Co do ojca...tak, w pewnym sensie się to wyjaśni;p Ellie Raczej będzie jeszcze jedna część, chyba, że się za bardzo rozpiszę i wyjdą 2. Dziękuję;> Gio Ty mały skurczybyku! ![]() Dziękuję Wam za komentarze, oczywiście każdy jest mile widziany od każdego, czy to będzie kompletna nagana czy pochwała- wszystko uczy! Na razie mam kłopot ze złapaniem weny do pisania felietonu Cafe(Gio zamknij oczy), jeszcze kilka innych spraw, ale chciałabym się zabrać za pisanie tak szybko jak tylko jest no możliwe ![]() Dziękuję Wam za komentarze, oczywiście wciąż każdy jest mile widziany od każdego, czy to będzie kompletna nagana czy pochwała- wszystko uczy! A tego nigdy nie za wiele. |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]()
Nigdy nie lubiłam czytać książek takiego typu, nie lubiłam czytać o nieistniejących krainach, ludziach, wojnach. Widocznie nie znalazłam książki, która zaciekawiłaby mnie wystarczająco, aby polubić taki typ literatury. Postanowiłam przeczytać twój Heltemodig, bo podobają mi się simy tworzone przez ciebie. Opowiadanie spodobało mi się bardzo. W każdym odcinku było coś co przykuwało moją uwagę. W pierwszym podobała mi się postać Chrisa (mojego ulubieńca) oraz główna bohaterka , zastanawiałam się czemu ma taką unikatową urodę . W drugim odcinku podobał mi się sposób w jakim piszesz , ciekawe opisy, nie nudne, szybka akcja; a także to co przyciągło mnie do twojego opowiadania fantastyczne zdięcia. Trzeci odcinek jest jeszcze lepszy niż poprzednie. Bardzo intryguje mnie postać ojca . Słowa ,,Ale gdyby tylko znała prawdę…" . Z niecierpliwością czekam na następny odcinek , mam nadzieje że będzie ich dużo więcej.
|
![]() |
![]() |
#59 | |
|
![]() Cytat:
9,99/10-błędy ![]()
![]() |
![]() |
#60 |
|
![]()
Ciekawie kontynuowana fabuła i piękna scenografia zdjęć.
![]() Zaskakuje mnie Twoja umiejętność kreowania emocji bohaterów. Potrafisz bardzo prawdziwie i dojrzale tworzyć osobowość i z urokiem poezji przedstawić miejsce i czas. Odcinek mi się podoba i na pewno przeczytam ciąg dalszy. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|