|
|
|
|
#1 | |
|
Reputacja: 14
|
Cytat:
![]() Chyba specjalnie piszesz wszystko z takimi szczegółami, żebym musiał znowu się spowiadać To teraz trzeba temat o torturach dla Dantego zmienić na tortury dla Gabriela ![]() Świetny odcinek, napięcie jest, więc możesz pisać kolejny
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
muszę się zastanowić kiedy im pozwolę i czy w ogóle im pozwolę ![]() i spokojnie na wszystko przyjdzie czas xD ![]() Cytat:
![]() przepraszam Cię za kolejną scenę, ostatnio mam zajawkę na coś takiego, obiecuję się uspokoić na jakiś czas (tylko nie wiem ile to będzie trwało )Dzięki za komentarz mimo złego humoru, może chociaż trochę Cię rozweselę tym bonusem dzisiaj
|
|
|
|
|
#3 |
|
Administrator
Reputacja: 15
|
Odcinek jak zwykle świetny. Szykuję gwoździarkę na Gabriela
. Hmmm... Marco chce poćwiartować go na kilkucentymetrowe kawałki? To raczej nie przejdzie . Ćwiartki to cztery części, więc będą spore .Mówisz, że nie pozwolisz Alii i Colinowi ? On jej obiecał, że dokończą. Tylko, że trudniej będzie, jak Marco będzie w pobliżu. No i teraz nie będą w nastroju przez to, co się stało Mei... Bałam się już, że pozbawisz ją dzieci na zawsze...Co do scen mi one nie przeszkadzają . Jak Ci podeślę moje ciacho, to jeszcze długo się nie uspokoisz .Colin... kurczę, zrobiłaś z niego takie ciacho . Skin jest świetny a tatuaże to mistrzostwo . A taki był chłopak rozważny -> dogadanie Marco, tekst o nieśmiałości i gorącej czekoladzie... a tu co? Mam nadzieję, że wpadnie po uszy z Alią. Mam na myśli uczucie, nie wpadkę ! I się chłopak ustatkuje w końcu .Ja chcę już nowy odcinek .!
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|