![]() |
#72 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
No praktycznie nie widzę za bardzo sensu wymieniania jakiekolwiek części w tej kompie na trochę lepszą, gdyż np. zechcesz wymienić kartę graficzną to się okaże, że zasilacz za słaby i też trzeba nowy kupić, albo zechcesz zainwestować w nowy procek to się okaże, że Twoja płyta główna go już nie obsługuje
![]() Lepiej odłóż sobie jakąś większą sumie 1500-2000zł i kup nowy PC, który Ci na trochę czasu starczy z 2-3 lata ![]()
![]() |
#73 |
Reputacja: 10
|
![]()
No ja właśnie tak zrobiłem z tym metrem... I było ze dwa razy po 10 ludzi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
|
![]()
Największa przyjemność grać na wysokich detalach, widzieć sztukę realizmu postaci i budynków (ale napisałam
![]() ![]()
![]() |
#76 |
Guest
|
![]()
Ilość bugów w grze mnie powala :/ Moja simka np. nie może pójść do pracy. Posyłam ją do budynku, w którym pracuje, a ona za chwilę materializuje się przed drzwiami tego budynku. I tak cały czas :/
Moje wrażenia-zdecydowanie za dużo błędów, żeby nacieszyć się grą w spokoju. |
![]() |
![]() |
#77 |
|
![]()
Hmm... Od roku, odkąd mam grę, grałam zawsze na najwyższych z możliwych ustawień, ale przy trzecim dodatku i drugich akcesoriach tak duże otoczenie jak Bridgeport trochę już muliło. Zmieniłam ustawienia tak, że tak, gdzie największe było "najwyższe" dałam "wysokie", tam gdzie największe było "wysokie", dałam "średnie". Jedynie Simów mam na "najwyższe". I gra mi się o wiele lepiej, otoczenie dosłownie śmiga - a może jestem nieczuła na graficzne wdzięki, ale nie widzę dużej różnicy
![]() Tylko Simowie długo się ładują, czasem przez dłuższą chwilę są niewidoczni - może ich też lepiej dać na niższe? |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
|
![]()
chyba tak, mnie na szczęście się nie zacina na tych detalach co mam mimo, że to trzeci dodatek i drugie akcesoria
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Guest
|
![]()
ja się tak zastanawiam,czy jeśli usunę teraz WP,to gra trochę "przyspieszy"?
bo i tak nie korzystam z tego dodatku,więc chyba mogę go usunąć bez reinstalki simsów? |
![]() |
![]() |
#80 |
|
![]()
Przed chwilą od producenta dostałam jacuzzi za bycie osobistością xd [4 gwiazdki].
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|