|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Cholera, Antonia umarła. Odechciało mi się grać w Simsy. Jeszcze do żadnego Sima tak się nie przywiązałem. W sumie, grałem nią aż 3 miesiące, więc...
Chyba ją kiedyś ożywię. ![]() Tutaj chłopak pociesza jej wnuczkę. ![]() Co do tych wyjazdów, to moja Simka spała w tej budce aktora, czy jakoś tak. Irytowało mnie to ogólnie, bo wszyscy do niej wchodzili i musiałem każdego wypraszać. Starałem się szybko wbić 3 poziom wizy na domek. Ogólnie te przyczepy są fajne, te gwiazdorskie sceny...
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Dodam parę zdjęć, zanim znów wpadnę w wielki wir nauki i programowania..
Moja wampirzyca Julia wyprowadziła się od rodziców i zamieszkała z Woganem Hemlokiem. Poznali się całkiem niedawno, ale od razu przypadli sobie do gustu. Wogan maksymalnie rozwinął grę na kontrabasie, Julia postanowiła założyć z nim zespół. Na razie zleceń brak. ![]() Wogan oczywiście, podobnie do Julii jest wampirem. Woli jednak sok plazmowy niż krew niewinnych simów. ![]() Julia zaszła w ciążę z Woganem, a on wyznał jej dozgonną miłość i poprosił o rękę. Wampirzyca oczywiście się zgodziła. Wkrótce wzięli krótki ślub prywatny. Zastanawiam się nad przeprowadzeniem ich do domku, jakoś nie pasuje mi mały berbeć biegający po tym apartamentowcu. ![]() Mały bonusik. Julia i jej niesamowicie szybki bieg ![]()
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|