![]() |
#551 |
Guest
|
![]()
*Połówka*-ja nie zabijam rodzinki dla innej,tylko jak w rodzinie mam rodziców i dzieci,to z czasem pozbywam sie rodziców by móc grać juz dziecmi. Niby mogłabym rodziców wyprowadzić,ale nie lubie miec dwóch rodzin oddzielnie. Kiedyś wyprowadziłam rodziców(dorosłych) a syna(młody dorosły) wraz z żoną sobie zostawiłam. A po kilku dnich co widze? Rodzice mojego syna doczekali się kolejnego synka...
Esmeralda sie urodziła taka. Kilka postów dalej jest fotka jak jest niemowlakiem. Stworzyłam jej mame i to po niej odziedziczyła urodę. Ps. Nie wiem czy to wina któregoś z dodatków,ale moje simy jak biora przysznić to mają kozaki i niebieskie body ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#552 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ojjj ale długo mnie nie było !!
![]() ![]() Wczoraj stworzyłam nową rodzinkę. Nazywają się Nock. Eleonora : ![]() Johny [?] ![]() Agnieszka ![]() Chwilowo tyle bo nie zdążyłam nimi nawet dobrze pograć ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#553 |
Reputacja: 16
|
![]()
Dlaczego Eleonora ma takie wielkie zagłębienie u nasady nosa?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#554 |
Guest
|
![]()
żebyś się głupio pytał
![]() |
![]() |
![]() |
#555 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#556 |
|
![]()
hah ma zgłębienie bo jest stara
![]() ![]() Lubię duże oczy i usta u simów ![]() Agnieszka wyprowadziła się od rodziców. Romansowała z Tom'em Wordy aż w końcu są małżeństwem. Wyprowadzili się z domku który im wybudowałam do apartamentu i tam też narodzi się ich dziecko. Zdjęcie poniżej: Pierwszy pocałunek ![]() ![]() Zaręczyny ![]() Wesele w klubie Kujon ![]() ![]() ![]() On jest trochę jak dziecko ![]() ![]() Razem ... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#557 |
|
![]()
Szkoda tylko, że ich dziecko będzie albo czarne, albo białe. To trochę nienaturalne, bo powinno być mulatem. No ale to tylko Simsy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#558 |
Guest
|
![]()
anie,za dużo wymagasz
![]() moje wampirki mieszkające w ładnym domku niedługo będą się starać o dziecko,ciekawam,czy będzie wampirem ;p |
![]() |
![]() |
#559 | |
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#560 |
Guest
|
![]()
Mhm,już widzę 2 osobę,która romansuje z Tomem Wordym xd Moja simka już zauroczona,ale nie wiem czy postarać się o dziecko,bo i tak zapłodnię i tego Toma utopię ;p
Ostatnio edytowane przez Porando : 05.01.2011 - 17:34 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|