|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wybrałam Dante'go
![]() Najpierw zestarzałam go do wieku dorosłego [tak wyglądał od razu po urodzinach]: ![]() Poznał jakąś simkę na mieście, ale to nie było to: ![]() Przeprowadził się do nowego, mhrocznego domu. Sam nie wiedział czemu go kupił, ale coś jego tam ciągnęło: ![]() I jeszcze jedną. Byli nawet zaręczeni, ale się rozstali, nie wiedziałam że został jej tylko jeden dzień do emeryta ![]() ![]() ![]() Prosił kogoś tak o przemianę w wampira. Po krótkim namyśle, zgodził się: ![]() ![]() ![]() Dokończenie przemiany: ![]() Ciacho? ![]() ![]() Poznał ładną simkę, pracującą w pubie jako wikidajło: ![]() Cały czas o nim myślała [noo z jego małą pomocą ![]() ![]() Dante, zasuwa jak szalony, po mieście na swojej Nicoli: ![]() Pił na mieście krew od napotkanych simów: ![]() Tutaj idzie w gajerku na spotkanie ze swoją Amandą: ![]() Jako dziennikarz, przeprowadza ze wszystkimi wywiady: ![]() ![]() Usiłuje naprawić komputer ![]() ![]() No iiiiii oświadczyny: ![]() ![]() ![]() Fajna ona, tylko ma małe cycki ![]() Bonus: Cymbergaj: ![]() Co się gapisz? ![]() To na razie koniec, idą teraz bara bara ![]()
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 15 (0 użytkownik(ów) i 15 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|