Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 04.06.2011, 17:09   #11
SuperMiss16
Guest

Domyślnie Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

Mi się wydaje, że węże chyba jednak będą. Na jednym z atworków chłopiec trzyma węża

http://i55.************/9gdg5k.jpg

Sorry, że w takiej jakości, ale tinypic wszystko "jpg-uje", chociaż z atworkami to nigdy nic nie wiadomo :p A tak w ogóle to podoba mi się pomysł z weterynarzem. Np. nasz kotek sobie coś zrobi i trzeba z nim do weterynarza jechać. Albo, twój sim przechodzi ulicą, obok jakieś krzaki, a tu komunikat: "Ania słyszy, że w krzakach coś jakby mruczy. Czy ma to sprawdzić?" I do wyboru tak lub nie. Jeśli zaznaczyli byliśmy Tak, to sim wchodzi w krzaki i komunikat: "Ania znalazła małego kotka/pieska! Na pewno dobrze się nim zaopiekuje, a teraz może wizyta u weterynarza?" Wg mnie fajnie byłoby znaleźć takie małe, biedne zwierzątko. Ja mam akurat słabość, do małych piesków i kotków

Edit: W sieci pojawiła się oficjalna strona gry The Sims 3: Zwierzaki. Strona dostępna jest na razie jedynie w języku angielskim, jednak zapewne niebawem pojawi się również jej polski odpowiednik. W serwisie przeczytać można m.in., że oprócz psów, kotów i koni, w nowym dodatku dostaniemy również żółwie, jaszczurki, węże i ptaki. Na stronie widnieje też informacja, że edycja limitowana na PlayStation 3 oraz Xboxa 360 wprowadzi dodatkowe 10 ras zwierząt (np. psa pandę lub kota o wyglądzie skunksa).

Źródło: wirtualnesimy.pl

Czyżby nie było chomików/świnek morskich/tego co w ts2 zwano szynszylą?!

Ostatnio edytowane przez SuperMiss16 : 04.06.2011 - 17:12
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 23 (0 użytkownik(ów) i 23 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania