|
|
|
|
#1 |
|
Moderatorka Emerytka
Sk±d: Million miles away
P³eæ: Kobieta
Reputacja: 53
|
Omatko!
![]() Z mojego domku: nr1 - które?! nr2 - które?! nr3 - skin - default z GOS (autorka - Anva) ubranie - TSR albo MTS, nie pamiêtam nr 4 - simplystyling; Black pearl sims; chyba TSR nr5 - WSZYSTKO?! ![]() Fryz - mesh - peggy, recolor - GOS skin - default z GOS (autorka - Anva) ciuch - ilikemusic640@TSR makeup i oczy - bruno@MTS brwi - Helaene nr6 - TSR; MTS (buggybooz) - deska, "stojak na no¿e", zlew, krzes³a kwiatki w wazonie - akcesoria IKEA stolik - nie wiem nr7 - ro¶lina z którego¶ dodatku; obrazy - simcredibledesigns; lampa - pewnie TSR w jakim¶ zestawie (zgadujê, ¿e od Ricci[numerki])nr8 - TSR (Mira); Eris3000@MTS (prysznic); umywalka (mesh) - 4eversimfantasy, recolor nie wiem sk±d; kafelki - binesimsrevue; ro¶linka - dodatek Czas wolny; pierdó³ki - nie pamiêtam nr9 (nie licz±c zdublowanego zdjêcia) - express sims nr10 - blackpearlsims; kojec nie wiem sk±d; pluszaki - Cassandre (TSR), ¿ó³wik - MTS bodaj¿e nr 11 - konik (zgadujê) - MTS, przewijak z tego samego setu co ³ó¿ko (ca³y nazywa³ siê "Dreams bedroom/nursery"); samochodziki - nie pamiêtam nr 12 - sofa - AngelamvEliza (Angela?) - TSR; telewizor chyba z MTS (pojedynczy obiekt) nr 13 - fotel z tego samego setu co kanapa; pó³ka na ksi±¿ki - shoukeir (sims2play) @down: rzeczy, których jestem pewna, na stówê nie s± p³atne ![]() No mo¿e za wyj±tkiem ciuchów ilikemusc, bo jest FA na TSR. Ostatnio edytowane przez Liv : 01.09.2011 - 13:24 |
|
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
P³eæ: Kobieta
Reputacja: 10
|