![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
anie_1981 niezły ten jednorożec
![]() ![]() Saheli019 to ci się córki ustawiły ![]() ![]() ![]() Xx.Abi.xX tylko 1 zdjęcie ![]() ![]() Rodzina Newton poprzednie losy w kolejności: klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik Córka Lucasa i Any podrosła ![]() ![]() ![]() Lucas odwiedził dziadków ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cleo chyba nie lubi się uczyć ![]() ![]() Ana to kobieta samowystarczalna ![]() ![]() ![]() Cleo padła ![]() ![]() ![]() Ana zaczęła wymiotować. Lucas jako lekarz oczywiście zaraz zbadał żonę ![]() ![]() ![]() Lucas stwierdził że to ciąża. Och jacy szczęśliwi ![]() ![]() Ana była u ginekologa , ciąża się potwierdziła ![]() ![]() Mówi o tym Lucasowi ![]() ![]() Lucas był szczęśliwy ![]() ![]() ![]() Cała rodzinka razem ![]() ![]() ![]() Padło na Anę oczywiście ![]() ![]() Cleo o dziwo cieszyła się że mama ma dzidziusia ![]() ![]() Lucas postanowił zacieśnić więzy z Cleo i wynagrodzić jej czas, gdy zachowywał się wobec niej i Any jak dupek ![]() ![]() ![]() Poszli na plac zabaw ![]() ![]() "No to ja ci pomogę ![]() ![]() Patataj ![]() ![]() ![]() ![]() Cleo dziękuje tacie za udany dzień ![]() ![]() Kolacja ![]() ![]() ![]() Masuje żonę ![]() ![]() ![]() Poród ![]() ![]() ![]() Urodził się chłopiec ![]() ![]() ![]() "Mamusia kocha synka ![]() ![]() Babcia Shine też kocha wnuczka ![]() ![]() "A ty ty ślicznotko" Babcia się stęskniła za wnuczętami ![]() ![]()
Starość nie radość, młodość nie wieczność ale SIMY FOREVER!!! Moja Rodzina Newton ma już 25 simów ![]() a co robię poza graniem w The Sims 3? oto mój blog ![]() Ostatnio edytowane przez Justyna0307 : 24.10.2011 - 19:33 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|