![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Rodzina Martinez z Appaloosa Plains...
Dzięki za słowa uznania... Nie potrafię zrozumieć, dlaczego niektórym AP działa w miarę płynnie, bo u mnie tnie się strasznie. Ale dosyć narzekania, przynajmniej teraz gra się nie wyłącza. Huan i Maya.... ![]() Pierwszy raz, odkąd gram w Zwierzaki, widzę jakiegoś innego Sima w siodle... Dobrze się stało, że przeniosłam rodzinę do nowej wersji AP, bo chociaż gra się teraz bardziej tnie, ale przynajmniej jakieś życie wstąpiło w to miasto. Na starym zapisie nie było nikogo na parcelach publicznych... ![]() ![]() ![]() Berenika karmi Kometę końskim musli ![]() Maya wykorzystuje Janinkę jako urządzenie do czesania... ![]() ![]() Wiktor, Berenika i... Maya, oglądają telewizję... ![]() Huan przygotowuje się do przyszłej roli ranczera, w towarzystwie miejscowego zwierzyńca... ![]() Tak właśnie dzieci przyucza się do zawodu, dając im drewnianego konika ![]() ![]() Rodzice Huana w siodłach... ![]() ![]() ![]() Ojej, chyba Huan będzie miał siostrzyczkę ![]() ![]() ![]() No i w końcu doczekałam się policjanta w siodle... Ciekawie to wygląda. ![]() Maya śpi na ławce... ![]() Berenika powiadamia męża o ciąży, nie przejął się zbytnio, ale reakcja była raczej pozytywna. ![]() Huan nie chce jeszcze zejść... ![]() Maya jest bardzo towarzyska i upatrzyła sobie Janinkę jako osobistą zabawkę do wszystkiego ![]() ![]() Skoro Simy z basenu nie korzystają, to chociaż pies skorzysta... ![]() Jest to bardzo inteligentne zwierzątko, potrafi obsługiwać windę... ![]() Huan jest już dzieckiem z podstawówki... ![]() Urodziła się mała Lolita... ![]() Huan pyka w konsolę. ![]() Pierwszy dzień szkoły... ![]() Berenika karmi Lolitę. ![]() |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|