![]() |
#1271 |
Reputacja: 10
|
![]()
Rodzina Martinez z Appaloosa Plains...
Wiktor stał się młodym dorosłym. Ustylizowałam go na typowego ranczera, ma taką cerę, twarz i fryzurę, że kojarzy mi się z jakimś Indianinem... ![]() ![]() Jak każdy ranczer, Wiktor zajmuje się konikami i jeździ na konikach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak widać, dołączył do niego ojciec, Wojtek... ![]() ![]() Po śmierci Ciapka i Naturie, nie planowałam więcej psów, ale kiedy Aisha zamarzyła o psiaku... cóż mogę rzec, zadzwoniła do schroniska... I tak w domu znalazła się Maya, suczka kundelka, ale bardzo ładna. Będzie małym psem, ale nie mam pojęcia jak będzie wyglądała.... ![]() ![]() ![]() ![]() Aisha ma bug malarski, ale o dziwo, nie ma go na desce kreślarskiej... ![]() Wiktor zapragnął odmiany w codziennym, monotonnym życiu, poderwał więc gosposię... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wojtek i Aisha się zestarzeli... ![]() ![]() Rodzina w komplecie... ![]() Wojtek i Aisha postanowili się wyprowadzić, by ich synalek miał szansę się wykazać. ![]() ![]() Kupili sobie całkiem ładny domek, w którym dożyją końca swych dni... Z reguły nie wyprowadzam z domu emerytów, ale nie bardzo miałam gdzie upchnąć dodatkowy pokój z podwójnym łóżkiem. No przecież nie będą spali w stajni... ![]() I BONUS!!! -Czekaj kometa, uzdę ci trzeba poprawić... ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1272 |
|
![]()
wow nie było mnie sporo czasu, a tu tylu nowych opowieści
![]() nie skomentuje żadnej bo miałam do czytania chyba z 7 stron więc dużo ![]() wiem, że na tą rodzinę nikt nie czekał ale jak nie miałam neta to grałam ![]() ah no co zrobić jak bezrobocie w Polsce ![]() Hastings Poprzednie losy: klik klik klik Pamięta ktoś Alison i Petera? Z arabem Waflem i yorkiem Psotką? Tak więc Alison i Peter wybrali się na basen ![]() Peter postanowił trochę zadbać o żonkę ![]() ![]() Ta z wdzięczności wskoczyła mu w ramiona ![]() ![]() I zawody w pływaniu ![]() ![]() ![]() ![]() Alison i Psotka ![]() ![]() Mała kąpiel na pchły i Psotka pozbyła się nie chcianych lokatorów ![]() ![]() A to kolejny bezpański pies ![]() ![]() ![]() Ale zniszczył mi gazetę ![]() ![]() Psotka postanowiła poznać przybysza ![]() ![]() Trochę się pobawić ![]() ![]() A gdy ten sobie poszedł Psotka sobie oglądała telewizję ![]() ![]() Alison została zaproszona do sąsiadów na imprezkę ![]() ![]() ![]() Czuły buziak mężusiowi ... i na imprezkę ![]() ![]() Nie było dzikiej imprezy ale przynajmniej miała z kim pogadać o ogrodnictwie ![]() ![]() Peter poszedł spać nie czekał na żonę ![]() ![]() ![]() No to komenda "daj głos" ![]() ![]() Peterowi szło lepiej niż Psotce ![]() ![]() ![]() Miałam jednego gnoma konia i mam już dwa cudem ![]() ![]() ![]() Peter i Alison musieli zaznać wiejskiego życia nawet od erotycznej strony ![]() ![]() Psotka przynosi gazetę swojemu panu ![]() ![]() No to męczymy Psotkę dalej. Komenda "daj łapę" ![]() ![]() Alison zakochała się w dzikim koniu... niestety bez wzajemności. ![]() Peter nadal podrywa Alison ![]() ![]() ![]() Mały (jak na razie) ogródek Alison... Nie ma to jak pogadać do pomidora w słoneczny dzień po śniadaniu ![]() ![]() I w końcu ognista poręcz zdobyta ![]() ![]() Alison i jej "turlaj się" ![]() ![]() Alison kupiła sobie loda ![]() ![]() ![]() Ale pycha... ![]() Sierota... Nie ! Ali z ziemi się nie podnosi ... ahh... ![]() Psotka znalazła nowe ulubione miejsce ![]() ![]() Alison i pieszczochy z Psotką ![]() ![]() ![]() Peter wykopał staw przy domu i łowi ryby ![]() ![]() ![]() Ja tam jestem tolerancyjna... Rozumiem wszystko... Ale czyścić konia w kuchni?! To lekka przesada... w dodatku wejść, wszedł... ale wyjść to już drzwi przeszkadzały :/ musiałam ścianę zburzyć ![]() ![]() czekają na was jeszcze zaległe losy Newtonów ![]()
![]() |
#1273 |
|
![]()
Justyna0307, w ogóle coś ostatnio zanikła moda na komentowanie cudzych zdjęć
![]() ![]() Rodzina Martinez z Appaloosa Plains... Do gry wkracza nowa zawodniczka... Berenika jakostam. Powiedzmy, że Wiktor chodził z nią do podstawówki, ale potem wyjechała do szkoły z internatem... Teraz wróciła i znajomość się odnowiła... Janinka poszła na imprezkę do sąsiadów, a Wiktor miał zostać by powitać Berenikę... Ojej, dobrze, że Janinka tego nie widzi... ![]() ![]() ![]() Ma się czasami takie wrażenie, że zna się kogoś od baaardzo dawna... No ale nawet to pewnych rzeczy nie usprawiedliwia... Wiktor zasłużył na opinię "nieprzyzwoity"... Trudno się z tym nie zgodzić... ![]() ![]() No i stało się... Janinka poszła w kąt. Płakało biedactwo, ale tak to jest, jak się ktoś wdaje w romans z pracodawcą... Janinka nie chce zrezygnować z pracy. Kto inny zagwarantuje jej nieśmiertelność, wieczną młodość i wiecznie pełne paski potrzeb? Tymczasem Wiktor poprosił Berenikę o rękę... Powiedziała tak... ![]() No i czas na ślub... Do ślubu pojechali wysłużonym Gackiem.... ![]() Zabawne, ale prowizorki często wytrzymują najdłużej. Ten prowizoryczny park ślubów powstał na potrzeby małżeństwa rodziców Wiktora, o ile mnie pamięć nie myli. No i miałam zbudować coś solidniejszego, ale taaak mi się nie chce... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Temu emerytowi zablokowała się jakaś interakcja, ciągle rzucał płatki kwiatów, w końcu musiałam go zresetować, nie znam tego Sima, po prostu siedział w parku gdy Wiktor i Berenika brali ślub. ![]() Konsumpcja małżeństwa odbywa się w jacuzzi... ![]() Wiktor i jego pomysły... ![]() Kometa jest śliczna... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1274 |
|
![]()
anie_1981 ta moja rodzinka jest świeża jeszcze więc wątpię żeby ktokolwiek pamiętał
![]() ![]()
![]() |
#1275 |
|
![]()
Nom, Gacek się przydaje
![]() Rodzina Martinez z Appaloosa Plains... Wiktor i Berenika na przejażdżce, oboje są "koniarzami". ![]() ![]() W przeciwieństwie do swojej teściowej, Berenika potrafi malować... ![]() ![]() Młoda żona pisze listy z podziękowaniami za prezenty ślubne... ![]() Maya jest już dorosłym psem, nie wiem co to za rasa, ale mi się podoba... ![]() ![]() ![]() Psina dobrze dogaduje się z konikami... ![]() Tutaj Maya po małym retuszu, wolę, jak sierść jest gęstsza, żeby psiak nie wyglądał jak z waty czy coś... ![]() Wkrótce Berenika będzie rodzić, jest już w zaawansowanej ciąży. ![]() Do obowiązków Janinki należy wyprowadzanie psa na spacer... ![]() Psisko się zmęczyło... ![]() ![]() ![]() Wiktor rzeźbi w kamieniu. Jeszcze nie zdążył fontanny wyrzeźbić, a już płynie w niej woda... Jak on to zrobił? ![]() ![]() Zaczyna się poród... ![]() Urodził się chłopiec, nazwałam go Huan... ładnie to brzmi w połączeniu z nazwiskiem i cerą małego, Huan Martinez... ![]() ![]() Zdecydowałam się wypuścić kruka i kupić zamiast niego kakadu żółtoczube, stęskniłam się za tym ptaszkiem. Jeśli nie pamiętacie, to na początku Martinezi mieli taką papugę, ale zdechła. Nowy nabytek ma na imię tak samo jak stary, Czubuś... ![]() Wiktor wyrzeźbił coś ciekawego... Nie mam pojęcia co to ma być ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 15.11.2011 - 14:26 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1276 |
|
![]()
Rodzina Campbell.
Poprzednie Losy -> http://forum.thesims.pl/showthread.php?p=1474089 Tak jak pisałam w poprzednich losach, Lea zaszła w ciążę, i urodziły się bliźniaki, Sky i Julian. Aha, zapomniałam Wam napisać, że losów rodziny Campbell będzie więcej niż losów moich innych rodzin ( Tylko ich przedstawię i koniec ). Wyrosłam z tego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [IMG]http://i41.************/10qclk9.jpg[/IMG] [IMG]http://i39.************/hrhugp.jpg[/IMG] [IMG]http://i40.************/bezz2b.jpg[/IMG] [IMG]http://i44.************/ir1c87.jpg[/IMG] [IMG]http://i44.************/34zczn8.jpg[/IMG] [IMG]http://i39.************/r9psw8.jpg[/IMG] [IMG]http://i39.************/23k8z09.jpg[/IMG] [IMG]http://i44.************/6s9n3m.jpg[/IMG] [IMG]http://i40.************/2cdg81.jpg[/IMG] [IMG]http://i43.************/xkzwnt.jpg[/IMG] [IMG]http://i43.************/25aopzn.jpg[/IMG]
![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Miscellaneous : 15.11.2011 - 17:14 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1277 |
|
![]()
Wyobraźcie sobie moją rozpacz, gdy się okazało, że zapis z AP już wymaga reanimacji... To jest szokujące, bo ten zapis jest bardzo młody, no bo ma ok. miesiąca, czy tam kiedy te Zwierzaki wyszły. Dla porównania, zapis z BP powstał zaraz po instalacji PZ, a zapis z SV mam od Kariery. Jakoś żyją. To AP od początku było u mnie problemowe. A wracając do reanimacji miasta, to nawet NRaas Porter początkowo nie chciał pomóc, ale ściągnęłam jego wznowioną wersję i jakoś poszło. W tej chwili niby jest OK, zobaczymy jak długo... Jakoś tak tej wiosce nie ufam. Seria zdjęć z Huanem, na niektórych jest jego matka, Berenika. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To zdjęcie powstało już po reanimacji zapisu. Jakiś źrebak ucina sobie drzemkę akurat przy furtce, prowadzącej na placyk z przeszkodami w stadninie. Wiktor miał problemy, żeby wrócić konno do domu, ale w końcu go jakoś wyminął ![]() ![]() -Ja latam! No dobra, tylko wysoko skaczę ![]() ![]() Janinka obściskuje się z kobrą... ![]() Winda płata Berenice figla... ![]() Ten koń, ma ostry przypadek... nudy... ![]() ![]() Aquino pije z koryta, niby nic nadzwyczajnego, ale kocham robić konikom zdjęcia ![]() ![]() Maya bawi się piłką, właśnie się przewróciła... ![]() Za to teraz jest brudna i trzeba ją wykąpać ![]() ![]() C.D.N - No chyba, że ta wersja Appaloosa Plains też się zepsuje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1278 |
|
![]()
.Catti. ah no w końcu będą formalnie rodzinką
![]() anie_1981 ja raz miałam błąd zapisu 16 w tym mieście... i mam nadzieję że tylko tyle błędów będzie. Coś mi się zdaje że oni bardziej nad końmi niż nad wszystkim innym pracowali i chyba teraz nam się odbija to w błędach ![]() Huan jest słodki ![]() ![]()
![]() |
#1279 |
|
![]()
Dzięki za słowa uznania... Nie potrafię zrozumieć, dlaczego niektórym AP działa w miarę płynnie, bo u mnie tnie się strasznie. Ale dosyć narzekania, przynajmniej teraz gra się nie wyłącza. Huan i Maya.... ![]() Pierwszy raz, odkąd gram w Zwierzaki, widzę jakiegoś innego Sima w siodle... Dobrze się stało, że przeniosłam rodzinę do nowej wersji AP, bo chociaż gra się teraz bardziej tnie, ale przynajmniej jakieś życie wstąpiło w to miasto. Na starym zapisie nie było nikogo na parcelach publicznych... ![]() ![]() ![]() Berenika karmi Kometę końskim musli ![]() Maya wykorzystuje Janinkę jako urządzenie do czesania... ![]() ![]() Wiktor, Berenika i... Maya, oglądają telewizję... ![]() Huan przygotowuje się do przyszłej roli ranczera, w towarzystwie miejscowego zwierzyńca... ![]() Tak właśnie dzieci przyucza się do zawodu, dając im drewnianego konika ![]() ![]() Rodzice Huana w siodłach... ![]() ![]() ![]() Ojej, chyba Huan będzie miał siostrzyczkę ![]() ![]() ![]() No i w końcu doczekałam się policjanta w siodle... Ciekawie to wygląda. ![]() Maya śpi na ławce... ![]() Berenika powiadamia męża o ciąży, nie przejął się zbytnio, ale reakcja była raczej pozytywna. ![]() Huan nie chce jeszcze zejść... ![]() Maya jest bardzo towarzyska i upatrzyła sobie Janinkę jako osobistą zabawkę do wszystkiego ![]() ![]() Skoro Simy z basenu nie korzystają, to chociaż pies skorzysta... ![]() Jest to bardzo inteligentne zwierzątko, potrafi obsługiwać windę... ![]() Huan jest już dzieckiem z podstawówki... ![]() Urodziła się mała Lolita... ![]() Huan pyka w konsolę. ![]() Pierwszy dzień szkoły... ![]() Berenika karmi Lolitę. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1280 |
|
![]()
Anie_1981 - Końskie musli ? Pierwsze słyszę
![]() Ja dam niedługo losy mojej nudnej rodzinki,miałam tyyle do nauki,że głowa pęka. Jutro już będą fotki. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|