|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
![]() ![]() ![]()
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 15
|
To ja mam sporo zdjęć!
![]() Simowie co chwilę depczący po stopie partnera, stają się irytujący :/ ![]() Gdy simowie chodzą czy jeżdżą samochodem/rowerem to tak jak w prawdziwym życiu, pluskają (jak to inaczej nazwać?) ![]() ![]() Grabienie. Po jakimś czasie, nad niezagrabionymi liśćmi, pojawia się zielony dymek, dobrze znany graczom. Tym bardziej to, czego nie sprzątniemy jesienią, zostanie. ![]() Jestem zachwycona grą światłocieni! ![]() ![]() Pisanie listu miłosnego, przy którym sim wzdycha. ![]() Bo po deszczu zawsze pojawia się tęcza... ![]() Pory roku są naprawdę realistyczne i zjawiska dopracowane w każdym calu! Tutaj przymrozek jesienią. ![]() Fajna sprawa z drzewami. Z upływem czasu mają coraz mniej liści. ![]() ![]() Twarz jak z horroru! ![]() ![]() Jednej nocy przyleciało mi kilku kosmitów do kilku innych rodzin O.o ![]() Gdy sim zamarznie, klikając na innym simie pojawia się interakcja "Poproś o rozmrożenie". ![]() BuyDebug - siew dzikich kwiatów (ta groźna mina!) ![]() Czyżby syrenka nie lubiła wody? ![]() ![]() Również niebo jest zależne od pogody. ![]() Jestem zakochana w zimie! ![]() Powrót do the sims 2. Nie pamiętam dokładnej nazwy, ale jest to coś w stylu "radaru śnieżnego". ![]() ![]() Bridgeport zimą. Uważam, że jest to najpiękniej wyglądające miasto o każdej porze roku. :3
![]() Ostatnio edytowane przez Myrtek : 25.11.2012 - 13:27 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Wszystkie zdjęcia są świetne!
Nie mogę się już doczekać, dodatek wypadł lepiej, niż inne. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Wiem, że kilka z tych zdjęć było, ale i tak dodam
![]() Podoba mi się, że można jednocześnie trzymać parasolkę i psa na smyczy. ![]() Pisanie listów miłosnych jest naprawdę urocze! ![]() Zabawa w liściach. ![]() A tutaj piękne widoki. ![]() ![]() Jeszcze nie przetestowałam wszystkiego, ale grafika jest naprawdę dopracowana.
|
|
|
#8 |
|
|
Oto dwa bałwany mojej simki
![]()
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
Kosmita w siodle...
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
Jajko znalazłam na wiosnę na festiwalu tak samo jak i gnoma, którego postawiłam w zupełnie innym pokoju. Jednak się przeniósł i cały czas tak siedzi, czasami zmienia pozę
![]() ![]() a ten gnom pojawił się po zbudowaniu paru bałwanów i teraz ciągle siedzi przez telewizorem albo obok przed szafą grającą
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|