|
|
#11 |
|
Reputacja: 10
|
Hahahaha… No pięknie. Smoke uległ Milenie (co było do przewidzenia).
Ona skutecznie zamroczyła mu umysł. Rozumiem, że ich miłosne uniesienia przy dźwiękach ogólnego poruszenia Edeńczyków w sprawie pożaru, dodało im tylko smaczku ![]() Chyba mu się zapomniało, że podczas nieobecności Suba, to on miał sprawować opiekę nad księżniczką Kitaną. Jak wróci, będzie bardzo niepocieszony, że przyjaciel nie dopełnił obowiązku. A no i chyba niektórzy zapomnieli, że Milena jest tą złą i jakby nie patrzeć, to uwiedzenie Smoke'a jest częścią jej planu, a to że postanowiła na tym przy okazji skorzystać to już inna sprawa ;> No właśnie. Smoke zabawia się w najlepsze, a tymczasem Kitanę nawiedza ten, przed którym miała być chroniona. Dziwi mnie trochę ta uległość Scorpiona. Przecież skoro jest taki silny, może bez wahania porwać Kitanę i zabić wszystkich tych, którzy staną mu na drodze… a jednak ją zostawił, również nie zabił Jade. On chyba naprawdę czuje do Kitany coś więcej… albo ma po prostu do niej słabość poprowadzoną czym innym ;p Ach, no i Jade wreszcie wyznała co czuje do Ermaca. Szkoda tylko, że on traktuje ją inaczej (no chyba, że i w tej kwestii coś się zmieni). Choć sądząc po tym w jakie tarapaty wpadł… Mam nadzieję, że się wykaraska z tego, ale nawet jeśli to mam pewne obawy, że nie wróci jako dobrze poznany nam Ermac… I to mnie martwi. W każdym razie czekam na więcej i więcej
|
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|