|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 11
|
Mogłem przegiąc, oczywiscie ze moglem i cos czuje, ze nawet z tą broda sie tak stalo, ale mimo to uwazam, ze jest piekny
![]() Nastal smutny okres... Mojego laptopa 'wziął' jakiś wirus (polizja, biuro sluzb kryminalnych - jbc, nie placic!) i niestety nie mogę jego uzywac. Mimo to, udalo mi sie uratowac czesc zdjec mojej ostatniej simki - Julietty. Zdjecia nie zachwycaja, mialem wobec niej o wiele wieksze projekty, no ale wyszlo, jak wyszlo. Mam nadzieje, ze szybko uporam sie z wirusem i powroce do was z nowymi projektami :-) Zobaczymy, jak to bedzie ![]() A teraz, zapraszam do 'prezentejszyn': ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przepraszam raz jeszcze za fatalne zdjecia, ale korzystajac z laptopa matki - gdzie jest windows xp mialem dosyc wieksze trudnosci z ogarnieciem tych wszystkich sklejek itp mimo to, Endżoooy!
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 39
|
Ty już lepiej zostaw w spokoju te szerokie podbródki, to już trzeci sim z rzędu z takim samym
![]() Na pierwszym zdjęciu wygląda chyba najlepiej. Ah, ma cudny nos. I te opadające powieki Ale mam wrażenie, że ma za ciemne brwi w stosunku do koloru włosów. I lekko wywaloną górną wargę. Poza tym, Jul jak najbardziej na "tak".
|
|
#3 |
|
Reputacja: 10
|
Jaki fajny rudzielec.
![]() Podoba mi się, chociaż uważam, że duet - zielone oczy + rude włosy jest dość oklepany. Tak czy siak, simka ładna, ma swój urok, a na 4. fotce wyszła bosko. Co do wcześniejszego sima - baaardzo oryginalny... ale na plus. Ja, co prawda, gustuję w dresach ( ), ale Hubi nie jest zły. Słodkie loczki.
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Jejciu, jaka wspaniała
Widzę, że tworzysz bardzo podobnych simów, ale to jest twój styl, lubię go. Ma bardzo mocne rysy no i te opadnięte oczy, też bym chciała tak umieć je robić Na zdjęciu w kolorowej sukience wygląda ładnie, ale jak kończą się biodra to wydaje się, jakby miała krótszą lewą nogę, ale co to ma do tego, skoro jest wszystko świetnie ![]() Usta są fajne, chyba mi się najbardziej podobają, są zniekształcone, ale w pozytywny sposób. Po prostu ją uwielbiam! Ostatnio edytowane przez WhiteSugar : 22.10.2013 - 11:21 |
|
|
|
|
#5 |
|
|
Wygląda jak siostra bliźniaczka "Hubiego". ^^
Bardzo podobają mi się jej oczy, piękna zieleń. I jeszcze te włosy. Najbardziej jednak urzekła mnie w tej kolorowej sukience, bo nie wygląda dzięki niej tak smutno. ![]() A na powrót twojego laptopa czekam razem z tobą.
|
|
#6 |
|
|
Julietta trochę odbiega wyglądem od Twojego niekonwencjonalnego stylu. Przedstawiłeś ją zbyt stereotypowo. Oswoiłam się z przejaskrawioną urodą Twoich simów, a tej simce właśnie tego brakuje. Wyszedł Ci taki szablonowy rudzielec. Nie jest tak jak większość Twoich simów - "piękna inaczej"
, tylko ładna w naturalny sposób. Pierwsze zdjęcie - śliczne.
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Co do wirusa, to jest na niego w miarę prosty sposób jak masz pojęcie o rejestrze, poczytaj w internecie, najdziesz bez problemu.
Simka ma na pewno typ urody za jakim nie przepadam, ale nie stwierdzę, że jest brzydka. Nie lubię piegów, ale to moja osobista preferencja i rozumiem, że jako "typowy rudzielec" musi takie mieć, bo jakże by inaczej Nie podobają mi się natomiast tęczówki, mają nienaturalny kolor i nie wyglądają realistycznie. Podbródek jest za szeroki. Ogólnie, mimo że jak mówiłam to nie mój typ urody, robi raczej pozytywne wrażenie ogólne.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Reputacja: 11
|
Nie wiem sam, co mnie natchnęło z tymi soczewkami, chciałem zrobić stereotypową dziewuchę, ale wyszedłem poza swoje ambicję, cóż. Dziękuje wszystkim i każdemu z osobna za komentarze! W końcu uporałem się z całym wirusem, zrobilem piekny formacik, niebawem zainstaluje simsy i działam ponownie!
Tak dla rozluznienia dam taką sklejke moich simów, znaleziona gdzies na 'pendrajwie'Sophia wygląda tu między mężczyznami bardzo.. mesko, cieszy mnie to ![]() @ Libby: za duże zdjęcie! Ostatnio edytowane przez Libby : 24.10.2013 - 23:31 |
|
|
|
|
#9 |
|
|
Sim w okularach!!! Jest genialny!
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
Czemu nie zauważyła nowego postu, to nie mam pojęcia.
Ale cieszę się, że pozbyłeś się wirusa - z niecierpliwością czekam na kogoś nowego. Z tego całego zestawu najbardziej podoba mi się Sim w okularach - on jest piękny!! Nos i usta - IDEALNE!
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|