![]() |
#11 | ||
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
![]() po czym po kilku dniach, jak user jest emocjonalnie wykończony, usprawiedliwiają się "Przepraszam, ale spałem" "Przepraszam, przyjechałem z egzaminów, nie mogłem", albo "uczyłem się na egzamin, ale marnie go napisałem", to przepraszam?! Jak się uczyłeś? Padły teksty typu "Byłam u mamy", ok, ale dopisano do tego "Brat miał nadciśnienie, i pojechał do szpitala", dooobra, pomijając fakt, że nadciśnienie może przejść. No, ale chyba jak nie u mamy, to w szpitalu jest internet, kawiarenka czy inne ustrojstwo na którym można sprawdzić czy na forum wszystko gra! Cytat:
Jednak, gdy sprawa wylądowała wyżej "U administracji", dostałem odpowiedź (w sumie nie tylko ja, bo nie tylko ja zgłaszałem nieregulaminową sygnaturę), że sygnatura jest w 100%regulaminowa, i że nie ma się do czego przyczepić! :/ Po czym dziś, jak ustawiłem sobie większą sygnaturę niż 500, podkreślam, że mi osobiście nie rozjeżdżała forum, bo była w ładnym formacie wielkości, to inny z administratorów, usunął mi ją, i napisał wiadomość "nieregulaminowa sygnatura, usunąłem ją"! Dobra... Czy Ta CAŁA ADMINISTRACJA nie umie się ze sobą zgodzić, i ustawić wspólnych zasad, dla wszystkich?! Bo przepraszam, ale jak każdy a Administracji, bądź moderacji, ma mieć swój własny regulamin, to ja do cholery nie wytrzymam. Chyba 10 osób, a do każdej inaczej się uporządkować. W ogóle nie widzę zjednoczenia, wspólnej pracy. Praca administracji leci na łeb na szyję, każdy robi po swojemu, a to właśnie Wy powinniście świecić hartem ducha, i przykładem. Bo, jeżeli przyjdą nowi użytkownicy, zobaczą idiotyczne bany (co niektórzy moderatorzy dają, a oni chyba wiedzą o kim mówię), to przepraszam, ale ja na miejscu tego użytkownika uciekał bym z tego forum jak najszybciej, bo jest to forum o simsach, nie o kłótniach, duperelach w offtopie, rozumiem, że popisać każdy lubi, i nie chcę żeby usuwano ten wątek, ale czasami idiotyzmy tam lądują! Tak podsumowując to, administracja musi ruszyć tyłek i wziąć się w garść! ![]() A... i tak wyglądały by osoby, które ostały by usunięte z administracji/moderacji. Założyłbym się, że do tego doszedłby jeszcze tekst "Ale co ja zrobiłem? Przecież nic takiego złego, ja chcę tam! łełełele" ![]() rzekł, Maqryll :3 |
||
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|