|
![]() |
#1 |
Reputacja: 14
|
![]()
Senoy, znam inne fora, gdzie taki przepis funkcjonuje już bardzo długo i do tej pory nie słyszałem o tym, że to niezgodne z prawem. Szczerze mówiąc, nie mam pojęcia, co w tym takiego
![]() Edit: w sumie dopiero teraz zdałem sobie sprawę, że takie rzeczy powinny być przedyskutowywane gdzie indziej xD Ostatnio edytowane przez Mroczny Pan Skromności : 08.10.2013 - 18:27 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
MPS, każdy obstaje za tym, co uważa za słuszne. Ja np. nie chcę mieć tu konta na wieczność
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Apo - zdziwił mnie po prostu fakt otrzymania niepunktowanego ostrzeżenia za ten występek od motyki, a po jakimś czasie ban za to samo. nawet jeśli po otrzymaniu ostrzeżenia nic nie napisałem.
oczywiście że liczę się z konsekwencjami ![]() ![]() do usłyszenia za 20 dni ![]() boszzz co ja zrobię ze swoim nołlajfowym życiem! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]()
Ja myślę, że można by było wprowadzić zapis, że osoba, która usunęła raz konto nie może założyć go ponownie, ponieważ zostanie ono zbanowane/usunięcie bez podanej przyczyny. Wtedy skończy się "sezonowe usuwanie kont", bo nikt już nie będzie miał możliwości powrotu.
Gwoli ścisłości - osoba, która usunęła konto na życzenie.
![]() |
#5 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Myślę, że nadeszła pora zastosować odpowiednie zmiany w regulaminie. Dzięki za podpowiedzi rozwiązań.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]()
Ok, ja mam jeszcze jedną drobniusieńką sprawę:
Cytat:
![]() Dobry temat?
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
tak przy okazji że już bana nie mam,zrobię poststriptum do przprosin...
przeprosiny były jak najbardziej szczere,nie zamierzam już wchodzić w żadne konflikty na FB a także na forum... tyle ode mnie,bo i tak namieszałem. Ostatnio edytowane przez Perplexité : 19.10.2013 - 15:36 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 11
|
![]()
Dlaczego niemal wszystkie tematy (w tym mój) ze zdjęciami simów do TS2 zostały zamknięte? Chciałam dodać nowe fotki, a widzę, że nie można. Przeoczyłam jakieś oficjalne info w tej sprawie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Tematy, w których nie ma nowych postów przez 2 miesiące, zostają zamknięte. To normalne. Wystarczy napisać, że chcesz dodać coś nowego i temat zostaje otwarty.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|