![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja nie powiedziałam, ze nagle trzeba iść i kupić grę. Jak komuś zależy to i nawet pirata ściągnie lub poczeka kilka lat, aż gra będzie w bardzo niskiej cenie lub zostanie dana za darmo w prezencie na Origin, jak np. teraz za darmo jest BF3.
Świetne to pojęcię względne, a ja pisałam swoje odczucia. W każdą grę od nich jaką miałam okazje zagrac była dobra. Już nie chodzi mi o dokładnie że ta i ta gra jest taka i taka, chodzi mi już bardziej o całe serie gier. Typu The Sims. To na prawdę dobry symulator życia i rzadko gdzie można spotkać tak dobry o ile w ogóle gdzieś jest jakiś dorównujący mu. Bo widziałam jakieś symulatory życia kiedyś, ale niestety były kiepskie mimo, że w nich były baseny czy inne rzeczy. SimCity to też świetna seria. I o świetność chodzi mi głównie o pomysły, o np to że BF ma według mnie świetną grafikę, mają czasem na prawdę ciekawe pomysły na gry co ciągle widać. Niedoróbki - to już inna rzecz i wiem, że z tej perspektywy EA to śmieć na wysypisku. Tego mi nikt wyjaśniać nie musi, bo to wiadomo od wielu lat już. I tak, słyszałam że dostali to miano, ale powtarzam - o świetność mi bardziej chodziło o pewne pomysły na gry, itp. Nikt nie mówi, że masz zapłacić drugie tyle. Ba, nikt Ci nie karze kupować ani podstawki, ani dodatków. Zawsze na dodatki można poczekać aż będą albo w bardzo niskiej cenie albo za darmo, tak jak już wspomniany przeze mnie BF3. A za TS3 jakoś zapłaciłam i nie marudziłam nigdy. ![]() ![]() I łudzicie się, że zmienią coś jak ktoś czegoś nie kupi? Wątpię. Zawsze będą tacy sami. Może i wtedy dodaliby jakieś rzeczy, ale to nie zmieni faktu, że nadal będą tacy sami, że nadal będą łoić z Was kasę.. ale.. chwila chwila.. nikt wam nie karze wydawać kasy. ![]() |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 284 (0 użytkownik(ów) i 284 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|