![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Rebekah i Dominique dziękują
![]() Ethan to bardzo wesołe dziecko ![]() ![]() Chyba, że wujek go weźmie na ręce ![]() ![]() Czas sprawdzić, co słychać u Mii. Między innymi, wybrała się do fryzjera ![]() ![]() Spotyka się z pewnym Shaynem (dopiero teraz jak piszę OJSG, uświadamiam sobie ile mam simów z imionami na "S" xD) ![]() Co tu ukrywać, ich znajomość bardzo dobrze się rozwija. ![]() Lubią siebie nawzajem, spędzają ze sobą dużo czasu, ale co dalej? ![]() Shayne postanowił coś z tym zrobić. To nie może tak stać w miejscu, zwłaszcza, że Mia jest tak atrakcyjna dla niego. ![]() Zaczął rozmowę na temat ich relacji, Mia się trochę zawstydziła... ![]() Nagle pocałowała go. To rozwiało wszelkie wątpliwości po obu stronach. Od tego momentu już byli parą ![]() ![]() Zakochani, szczęśliwi i beztroscy jak dzieciaki ![]() ![]() A co to za światełko ![]() ![]() To Dominique wkurza koleżankę xd ![]() Romantyczne selfie nowej pary ![]() ![]() Czyżby w mieście szykowała się inwazja ufo ![]() ![]() ![]() Czas mijał, nastała zima. ![]() Kot Mii chyba przeczuwa, że z jego właścicielką jest coś nie tak ![]() ![]() Mia i Shayne poszli sobie ulepić bałwana ![]() ![]() Kilka dni później Mia urządziła u siebie wigilię ![]() ![]() Shayne został u niej na noc... i nie próżnowali ![]() ![]() Gdy wstawali rano, uchwyciłam moment akurat jak gnom pojawiał się przed łóżkiem ![]() ![]() Co nieco o Pauli - skończyła studia naukowe i teraz zajmuje się badaniami od rana do wieczora. ![]() Plus, ma niemiłego sąsiada... ![]() Ethan trochę podrósł ![]() ![]() ![]() Tata uczy go czarów i zaklęć. Młody chciał wykorzystać to na koledze, który go wkurzył. ![]() ![]() Jednak... ![]() ...sprytny starszy kolega obrócił to przeciwko niemu ![]() ![]() Rebekah po zjedzeniu śniadania ma jakąś niezadowoloną minę... Obok Shayla, która wprowadziła się po zaręczynach z Elijah. ![]() Nagle Rebekah wstała, wybiegła z domu... i zwymiotowała ![]() ![]() Wczesną wiosną, kilka miesięcy po zaręczynach, Elijah i Shayla postanowili wziąć ślub ![]() ![]() Elijah trochę zestresowany ![]() ![]() Gdy wszyscy goście zajęli swoje miejsca, można było zacząć ceremonię ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Annabelle tradycyjnie rzuca ryżem ![]() ![]() A kogo tu mamy? Vincent, ale jakiś taki inny... (gra zmieniła mi go w wampira ![]() ![]() Damon dumny, że jego syn ma żonę ![]() ![]() Czas na tańce! ![]() "Mamo, dlaczego jak wszyscy się bawią, to ja muszę odrabiać lekcje?" ![]() Po chwili Ethan mógł już dołączyć do imprezy. Michael leń ogląda tv ![]() ![]() ![]() Kogoś tu złapał deszcz ![]() ![]() Jakiś czas później, Elijah znalazł i kupił skromny domek, żeby już więcej nie siedzieć na głowie siostry, no i mieć więcej prywatności ![]() ![]() ![]() Szczęśliwi, skonsumowali swoje małżeństwo ![]() ![]() ![]() Dziękuję za uwagę ![]() Komentujcie, a już w następnym odcinku dowiecie się, co słychać u Michaela ![]() |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|