|
|
#11 |
|
Reputacja: 22
|
Przygarbionego? Gdzie on tam przygarbiony? Mina Marleny jest straszna. Zastanawia się pewnie co zrobić w tej zaistniałej sytuacji.. Swoją drogą Błażej i Marlena mają takie włosy, że pewnie ich końcami możnaby się pociąć ![]() Ale niesamowicie podoba mi się jej strój.. No i co? Jeju, to musi być straszne dowiedzieć się, że jest się rodziną. Jeju, co oni o ten fotel burmistrza tak się kłócą.. Co im da? Szczęścia na pewno nie O jaka suka, no ja bym na syna nie doniosła.. No chyba, że byłby gnojem.. Hmm No to biedak posiedzi.. Będzie baraszkowanie pod prysznicami ![]() No i biedak został sam. Ale coś mi się wydaje, że jeszcze wybaczą mu No no, bym zagłosowała na Wita nawet bez kampanii ![]() Ta Berenika jest podejrzana, niech spada na szczaw... Ach wiedziałam, że on nim zostanie ![]() Boże ten Roland jest wstrętny, co ona w nim widziała? To co już zapomniała o ukochanym? Ha nigdy go pewnie nie kochała.. Ja gdybym kogoś kochała, to po jego śmierci przeżywała bym to co Lana Del Rey w piosence Dark Paradise O matko jaki piękny strój Lony podczas zaręczyn.. Mówiłam, że to kawał cipy.. No nie, ale emocje.. Czochranko z mężem matki, ona musi mieć coś z łepetyną. Seryjnie ![]() Dobrze, że chociaż jej siostra normalna się wydaje. Piękny ten jej chłopaczek. Jakie przejęcie gdy zobaczyła córkę na swoim mężu ![]() No proszę, udało się dla kluchy na studia pójść. Aj już sama nie wiem, może źle ją oceniłam. Popełniła błąd, może żałuje. Zobaczymy co będzie dalej ... Zrozumiał ją? A co tu rozumieć??????O, wyprowadziła się. No to w sumie dobrze. A może nie.. Sama nie wiem.. No, ale już tak będzie do końca życia się czuła.. Czyli jednak żałuje ![]() Tak, jest urodziwy. Ale niestety muszę przyznać, że dwójka cierpi na małą różnorodność simów. Często simy są do siebie podobni ![]() O jezu, i kolejny świetny strój. ![]() I kolejne zaręczyny w kuchni przy stole Piękne talerze ..A i dobrze, niech będzie szczęśliwa ![]() Dziewczyno! Te mieszkania wyglądają świetnie .. Kapliczka jakoś mnie nie porwała, bez zachwytów. posiadłość rodziny Hoffenbach: No Cię Panie! Wspaniały dom. Jak z amerykańskiej dzielnicy Nowy dom rodziny Urzędnik również jakoś mnie nie porwał Uroczy domek przerobiony na dwa mieszkania wygląda naprawdę uroczo i przyjemnie. I apartamenty z garażem Jak je zrobiłaś? #215 Oj tam, odbić. To, że sobie z nim ten tego to nie znaczy odbiła.. A weź Larysa, to jakiś cap. Zostaw go... Fu nie lubię go U Czerwińskich widzę obraz, nie pamiętam żeby kiedyś u kogoś coś było na ścianach. A zdjęcia rodzinne? Czemu nigdzie ich nie ma? Wiesz, te włosy są okropne Strasznie niska jakość. Praktycznie wszystkie te fryzury są jak dla mnie brzydkie.Za złe stopnie do poprawczaka?????????? Ogolił włosy w poprawczaku? I jakie mięśnie MatuchnoTatuś miał rację? Zabrzmiało jakby sypiała z tym tatusiem.. Skojarzyło mi się to z postacią Brittany Murphy z Przerwanej Lekcji Muzyki. ![]() O i kolejny obraz... Och, przyjął syna. Jakież to urocze. A tak łatwo dał mu odejść.. Co to za oślepiające światło?? Aj Larysa. Nie o takim kimś myślałam.................................... Sukienka Józi jest śliczna. Zazdroszczę, że Ci zawsze siadają na tych ślubach.. U mnie to jeden stoi, drugi coś innego robi i tyle ![]() O boże!!!! Skąd ja znam ten tłok przy toaście. Masakra ![]() Szkoda, że simy tak szybko jedzą tort urodzinowy i weselny.. Jak zrobiłaś, że Ci mają takie talerze, a tamci inne>? Dobrze głupia sroko! Jak ja nienawidzę takich tępych krów! Nie myślą, a potem wszyscy mają mendom pomagać! To bacha popilnuj, to wysłuchuj żalów... O jezu! Mam nadzieję, że nie wróci i dostanie depresji! Jak zrobiłaś, że simka ją pociesza? No nie mogę, aż się wściekłam.. #223 Och jaki dobry, dał by pieniądze z własnej kieszeni ja jego rozwój........... Mamusia? Ależ to dziwnie brzmi, ja też tak mówiłam ![]() Ta pusta ściana podczas konsumowania ciasta, aż płacze! ![]() No, ja na jej miejscu to bym tak go sprała gdyby takie rzeczy opowiadał. No, ale ona go nie zatrzymywała. Chyba chciała, żeby tamten to usłyszał Boże! CZYŻ NIE CUDOWNY! http://s20.postimg.org/pkvcvy0ql/sna...0_c00cd4c3.jpg WOW Chyba pierwsze zaręczyny nie w kuchniNo i ślub. Szczerze powiedziawszy to nie spodziewałam się tego Dzień dobry, panie burmistrzu padłam ![]() Marlenka jest śliczna. Tylko te włosy ![]() Ale miło, że się pogodzili ![]() MATKO TERESO Z KALKUTY!!!!!!!!!!! ILE SIMÓW NA ŚLUBIE! I WSZYSCY SIEDZĄ!!!!!! I DUŻE ZDJĘCIA :WUB: I ŚLUB Z FILMIKIEM ![]() O jeju, jakie urocze zdjęcia pamiątkowe!!! Rozpłynęłam się! To gratulację zdanego egzaminu ![]() Co??????! Matka Bereniki jej wybaczyła?? O jeju i kolejne zdjęcia ![]() Toast wspaniale wyszedł Poszalałaś z opisami w tym odcinku ![]() Cieszę się, że wreszcie udało mi się skomentować.. ![]() Za pierwszym razem prąd mi zabrali... Drugim razem zaczęłam i po prostu niechcący wyłączyłam.... ![]() Przerabiasz jakoś zdjęcia? Bo jakieś takie jaskrawe są, takie inne Ostatnio edytowane przez Shattered : 25.09.2014 - 18:55 |
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|