![]() |
#33 | |
Reputacja: 17
|
![]()
Nie omieszkam wspomnieć, że do zostawienia komentarza skłoniła mnie końcówka. Stwierdziłam, że poświęcę jednak chwilę mojego czasu i w OJSG, bo jak sam stwierdziłeś jakie komentarze, takie będą kolejne odcinki. Więc włączę się w tę oto akcje !
... hmmm...... jak już mówimy o wąchaniu kaktusów to: Cytat:
![]() .... wracając do tematu.... Ogólnie to zdjęcia z serii 'daj się uwieść', kuuusząąąące ![]() ![]() nie zazdroszczę fatum wylewania simów na ostatnich stopniach karier, ale z drugiej strony stają się tacy wszechstronni! ale z drugiej strony ten bajer z prezentami jest fajny, tyyyyyyle darmowej kasy! ![]() wszystkie zwierzaki są mega słodkie, ale najlepszy jest Kotlecik ![]() ![]() ale wgl to co to za panna z Andreee?! fajnie by chyba razem wyglądali ![]() biedna Żancia, tyle w życiu przeszła i jeszcze na starość śmierć bliźniaków, a zapewne nie miała z nimi łatwo będąc w ciąży :C Mam nadzieję, że ją i Stope połączy prawdziwe uczucie ! a i zapomniałabym dodać, że nie popieram simowego hazardu, co to ma być ?! jeszcze sprowadzisz kogoś na złą drogę i co wtedy ?! :/ ![]() Z niecierpliwością czekam na kolejne odcinki ! ![]() ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|