![]() |
#11 | ||
Reputacja: 26
|
![]()
Ależ mnie tu dawno nie było. Cóż, miałam sporo zajęć, nie będę się tu o tym rozpisywać. Póki co skomentuję. Wybiórczo i dość krótko, bo musiałam przypomnieć sobie, co tam się działo wcześniej (a i tak się trochę gubię)
A zatem: 1. Kira... Jakoś czułam, że z małżeństwa z Kastorem wyniknie więcej złego niż dobrego. Chyba czegoś nie doczytałam bo nie rozumiem, co przeszkadzał Ewerkinowi i Jagódkowi związek ich starszych dzieci. Skoro chcą, by ich rodziny zostały związane...? Jakoś nie przekonuje mnie tłumaczenie Annetti w tym przypadku. ... mam nadzieję, że śmierć Kastora będzie widowiskowa ![]() 2. Cytat:
3. Weronika niby to żałowała rozstania z Patrykiem, ale jakoś szybko rzuciła się w objęcia Wacława... cóż, trochę nie dziwię się, że Wanda wolała wrócić do taty. Czy jednak Patryk musiał od razu rozstawać się z żoną, nie można było jakoś tego naprawić? Przyznam, że nie wiem. 4. Jeśli chodzi o Błażeja i Marlenę, to: Cytat:
5. Wow, Feliks tak łatwo wybaczył Gracji? ... OK, ja się po prostu podpiszę pod tym, co napisała na ten temat Libby, nic mądrzejszego nie wymyślę. 6. Anizja, Anizja... jak to było z tą Anizją, nie pamiętam już. Natomiast jej ojciec - kolejny do odstrzału. Tylko tyle... Mam nadzieję, że znajdę nieco czasu, żeby śledzić losy miasteczka. Tyle się tu dzieje, nie sposób się nudzić ![]() A póki co idę spać, pieseł rano sam się nie wyprowadzi. |
||
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|